In ce situatii apelezi la o firma de tractari auto?

tractari auto Bucuresti

A ramane cu masina in drum din cauza unei avarii necesita, bineinteles, masuri urgente, insa sunt si situatii deosebite ce tin de prevederile legale, care nu permit conducatorilor auto sa circule pe soselele Romaniei cu anumite autovehicule. Reglementarile in vigoare sunt mult mai aspre in ceea ce priveste tractarea autoturismelor, astfel incat nu mai este permisa tractarea cu o simpla funie sau lant de o alta masina. Singura solutie care ramane valabila pentru conducatorii auto este sa apeleze la o firma specializata – poate fi tractari auto Bucuresti sau din orice alt oras din tara -, care sa ofere inclusiv asistenta rutiera si servicii de inchirieri auto.

Situatii in care firma de tractari auto se dovedeste a fi singura varianta de salvare

Se poate ca autovehiculul sa nu mai porneasca din garaj, din fata curtii sau a blocului, sau pur si simplu sa se opreasca undeva pe traseu. Conducatorii auto nu trebuie sa dispere, deoarece exista servicii specializate de tractare a masinii intr-o locatie unde urmeaza sa fie reparata – de cele mai multe ori, un service auto. Dar pana a ajunge in service, este nevoie ca masina sa fie tractata in cele mai bune conditii.

Conditiile specifice care interzic rularea autovehiculului pe carosabil

In cazul in care conducatorii auto doresc sa aduca un autovehicul neinregistrat si neinmatriculat in tara, pentru a intra in legalitate si pentru ca acesta sa fie folosit ulterior, pentru a respecta prevederile actuale, este necesar sa apeleze la servicii de tractari auto. In temeiul legii, nici nu este permisa conducerea unui autoturism cu numere de inregistrare si inmatriculare retrase, asadar serviciile de tractari masini care pot fi usor solicitate prin intermediul unui site, precum https://alotractari.ro/, vor reprezenta solutia salvatoare.

Tractari auto Bucuresti | asistenta rutiera | alotractari.ro

tractari auto Bucuresti

Exceptand situatiile in care autoturismul este defect, producerea unui accident poate reprezenta un alt motiv pentru care conducatorii auto apeleaza la companiile de tractari. De asemenea, tot la tractari se apeleaza si in situatiile in care autoturismul trebuie adus la programul de casare Rabla, cand nu mai prezinta siguranta pentru conducatorul auto sau pentru ceilalti participanti la trafic. Mai mult, pentru proprietarilor de autoturisme al caror ITP sau asigurare a expirat si este necesara tractarea autoturismului intre doua locatii, expertii Alo Tractari sunt gata sa le ofere tot sprijinul necesar, indiferent de anotimp, de conditiile meteo sau de ora la care sunt solicitati.