fbpx

Imprumutul unei sume mari de bani prin amanetarea masinii

Exista momente in viata fiecaruia dintre noi in care apar situatii neprevazute carora trebuie sa le facem fata, iar pentru a face acest lucru avem nevoie de o suma mai mare de bani. Fie ca exista probleme financiare sau apar oportunitati de investitie pe care nu vrem sa le ratam, un amanet auto ne poate scoate din incurcatura.

 

Cashbook amanet masini este locul unde ne putem amaneta automobilul in cele mai sigure conditii, iar banii ii primim pe loc. Ce poate fi mai simplu? Fara birocratie din cauza necesitatii a nenumarate acte si fara mult timp de asteptare din cauza unor aprobari multiple. Pe site-ul amanetauto.com sunt specificate actele necesare pentru a amaneta o masina: cartea de identitate a masinii si talonul, cartea de identitate a posesorului, dupa caz, contractul de vanzare-cumparare sau factura. De asemenea, la amanetul Cashbook putem amneta si motocicleta, atv-ul sau barca, daca la masina nu putem renunta o perioada mai mare de timp.

 

Procesul de amanetare este unul destul de simplu, trebuie sa ne prezentam cu autoturismul si cu actele precizate mai sus la una dintre cele 19 locatii ale amanetului din Bucuresti, Brasov, Bacau, Braila, Buzau, Baneasa, Deva, Focsani, Galati, Ploiesti, Tecuci sau Turnu Severin. Acolo masina va fi evaluata si se va decide suma pentru care poate fi amanetata. Este important de stiut ca anul masinii nu conteaza, insa starea ei da, cu cat aceasta este intr-o stare mai buna, cu atat suma imprumutata poate fi mai mare. Cei de la amanet incearca de fiecare data sa fie aproape de nevoile noastre, ale clientilor, si sa obtina suma maxima pentru masina.

 

Evaluarea dureaza maxim 30 de minute, iar la acest capitol conteaza daca autoturismul este inmatriculat sau neinmatriculat. Banii se primesc pe loc prin transfer bancar, iar plata cash poate dura pana la o jumatate de ora. Comisionul nu este unul usturator, pentru sumele mai mici de 10 000 lei acesta va fi de 0.39%, iar pentru sumele mai mari de 10 000 acesta va fi mai mic, mai exact 0.33%.

 

In ceea ce priveste pastrarea masinii pe durata imprumutului nu avem de ce sa ne facem griji pentru ca aceasta va fi tinuta in cele mai bune conditii, intr-o parcare dedicata cu paza speciala. Masina ne va fi returnata in aceeasi conditie in care am lasat-o, asa cum este prezentata in contractul incheiat pentru imprumut.

 

Amanetarea autovehiculului personal este o solutie sigura atunci cand avem nevoie de o suma mai mare, iar procesul este unul simplu si rapid, fara batai de cap inutile.