Imprumut online

Gandul ca putem sa facem rost de bani in numai 10 minute poate sa fie unul destul de reconfortant in cazul unei persoane ce se aflat in impas financiar. Chiar si in cazul in care sumele de care dispunem nu sunt foarte uriase, exista totusi posibilitate de accesare in mod rapid a unui imprumut, fara prea mare batai de cap. As putea zice ca exista tendinta unor Institutii Nebancare de a urgenta procedura de acordarea al creditelor pe zi ce trece. In sensul acesta, creditele ce sunt acordate online in timp scurt, pot fi la indemana oricui, daca tinem cont de lejeritatea pe care o au in conditiile de acordare.

Pentru astfel de imprumuturi online nebancare ce sunt acordate rapid, se solicitate in general numai doua acte si anume: copia buletinului si copia unui extras de cont, acel cont in care incasam veniturile, el reprezentand dovada bonitatii tale in perioada de derulare a contractului de imprumut.

Contiile privind acordarea acestor credite nebancare rapide ce sunt accesabile online sunt deasemenea destul de relaxate: varste solicitantului trebuie sa fie cuprinsa intre 18 si maxim 70 de ani, trebuie sa aiba venituri de 500 lei minim si cetatenie romana cat si domiciliu stabil in Romania.

Actele care sunt solicitate de societatile care acorda imprumuturi online sunt acelea care se mentioneaza mai sus, respectiv o copie dupa buletin si o copie a ultimului extras de cont. Astfel de acte solicitate se pot scana si se incarca direct de pe internet, impreuna cu completarea unor formulare online necesare pentru a le accesa.

Formularele online sunt practic cererea de creditare, din acest motiv este bine sa putem citi cu maxima atentie informatiile ce sunt puse la dispozitie.

Intre cele mai populare dintre societatile nebancare care pot acorda astfel de credite rapide online, pot si enumarate si:

– Viva Credit – aceasta fiind o societate ce e specializata in credite acordate pana la salariu si acorda imprumuturi inclusiv persoanelor ce au un trecut negativ. Creditele Viva se pot accesa online, actele solicitate fiind: copia buletinului si a extrasului de cont.

– CreditFix – e o societate in crestere actualmente pe piata nebancara, acordand imprumuturi online rapide si intr-un mod simplu, cu numai doua acte respectiv o copie dupa BI sau CI si copia extrasului de cont in care ne incasam veniturile;

– Provident – este poate cea mai vizibila dintre societatile nebancare, avand un portofoliu important de clienti si acorda credite pe baza unui buletin de identitate precum si a dovezi de venit respectiv a fluturasului de salariu sau al cuponului de pensie. De la aceasta societate se poate solicita imprumut direct la domiciliu, asa ca nu aveti nevoie de un cont bancar.

– Mozipo – este un IFN nou aparut, care poate acorda credite pe baza prezentarii actului de identitate si a numarului de cont bancar. Aceasta societate pune la dispozitia oricarui clienti avand varste cuprinsa intre 23 pana la 70 de ani, imprumuturi online rapide online, insa cu conditia sa nu mai fi avut restante si sa nu fie gasiti ca raportati la Biroul de Credit.

– IFN Extra Finance – poate acorda credite intr-un mod extra simplu, numai in baza unei copii dupa buletin plus extras de cont.