fbpx

Imprimante multifunctionale SH inkjet vs. laser

multifunctionale SH

Nevoia achizitionarii unei multifunctionale SH pune cumparatorii in fata unor dileme de natura tehnica, dar scoate la iveala si oportunitati legate de cheltuirea inteleapta a bugetului personal sau profesional aferent. Pentru o alegere cat mai buna, nu este suficient ca oamenii sa cunoasca doar oferta magazinului online https://calculator-ieftin.ro ci si sa determine la ce actiuni specifice va fi utila multifunctionala.

Criterii pe baza carora clientii aleg multifunctionale SH inkjet sau laser pentru afacerea lor

Alegerea multifunctionalei este foarte importanta, deoarece in societatea moderna actuala, acest dispozitiv este nelipsit din multe locuinte. Spre deosebire de imprimante second hand, multifunctionalele sunt dispozitive compacte ce inglobeaza aparatura birotica de mai multe tipuri. Acest dispozitiv este alcatuit dintr-o imprimanta, un scanner si un copiator. Imprimanta multifunctionala poate avea inglobat si un fax, in functie de modelul ales.

Pentru ca acest aparat este indispensabil in mediul profesional, tot mai multi utilizatori casnici descopera beneficiile sale, ori de cate ori au nevoie de o copie digitala sau imprimata a unui act.

In functie de buget si de performantele urmarite, tehnologia specifica unei imprimante multifunctionale poate completa nevoile cu dotari si functionalitati specifice. Multifunctionalele laser au pretul foarte mare, au un randament crescut care le recomanda pe deplin pentru utilizare profesionala, iar folosirea cartuselor compatibile asigura tiparirea a peste 2000 de pagini cu un singur cartus. Capacitatea de stocare a hartiei este foarte mare, de pana la 250 de coli, iar viteza de printare este foarte mare.

Multifunctionale SH | Imprimante second hand | Calculator-Ieftin.ro

imprimante second hand

Multifunctionalele inkjet imprima pe coala de hartie cu o mai mare precizie, la o rezolutie mult mai buna, superioara celei oferite de una laser. Aceste aparate pot primi si imprima si pe hartie foto. Cartusele multifunctionalelor inkjet au un pret mai mare, dar pot fi inlocuite cu unele compatibile. Aceste multifuctionale ocupa mai putin spatiu pe birou si pot fi mutate mai usor pentru ca au o greutate mai mica.

In alegerea oricarei multifunctionale, este foarte important ca potentialii cumparatori sa tina cont de formatul de tiparire, de viteza de tiparire, de tipurile de hartie compatibile, de rezolutia de imprimare si capacitatea cartusului de volumul lunar de tiparire, precum si de functia de raportare, management si de trimitere la distanta.