Importanta rotii de rezerva

Aveti o roata de rezerva in masina? Daca raspunsul este negativ, ganditi-va serios sa achizitionati cat mai curand una. Roata de rezerva este una dintre cele mai importante accesorii ale vehiculului, dar si cel mai neglijat dintre toate.

Daca roata de rezerva nu este verificata si intretinuta corespunzator, este posibil sa nu fie utila atunci cand aveti nevoie de ea. Iata cativa pasi pe care ar trebui sa-i faceti pentru a va asigura ca anvelopa de rezerva este gata atunci cand aveti probleme pe drum.

Ganditi-va la cel mai de baza lucru pe care-l verificati in ceea ce priveste anvelopele. Raspunsul corect este presiunea aerului. Aceasta ar trebui verificata in mod regulat si in cazul rotii de rezerva. Cele mai multe pneuri au o presiune standard, inscrisa in cartea masinii, insa acest lucru se poate schimba in functie de tipul de rezerva si de durata de timp in care nu a fost folosita. Daca presiunea este foarte scazuta, este posibil ca roata sa nu va fie de mare folos!

Nu toate vehiculele au o roata de rezerva si mai mult decat atat, majoritatea nu au o roata de rezerva noua. Din acest motiv ar trebui sa aveti grija la data fabricarii pe flancul anvelopei. Credeti sau nu, anvelopele au data de expirare. Un pneu cu varsta mai mare de 6 ani este mult mai probabil sa va provoace probleme.

Un al doilea lucru caruia ar trebui sa-i acordati atentie este starea anvelopei de rezerva. In cazul vehiculelor mai vechi este posibil ca anvelopa de rezerva sa fie uzata sau neconforma, de aceea este nevoie de o atentie speciala, iar cand este nevoie, trebuie neaparat schimbata. Intotdeauna amintiti-va ca rotile de rezerva sunt destinate exclusiv utilizarii in cazuri de urgenta, nu ca anvelope zilnice, insa si in aceasta situatie este necesar ca ele sa fie intotdeauna gata de a fi folosite.

Anvelope ieftine, jante de otel sau aliaj | depozit cauciucuri in Bucuresti anvelopaieftina.ro

jante de otel

Oricand aveti nevoie de roti de rezerva, jante de otel sau de aliaj, anvelope noi sau second hand, depozitul de cauciucuri Anvelopa Ieftina, este intotdeauna o alegere potrivita pentru a achizitiona anvelope ieftine si calitative. Accesati https://anvelopaieftina.ro/ si verificati daca produsul dorit este in stoc!