Importanta luminii in viata omului

produse de teleshopping

In viitorul inteligent, fiecare aspect al vietii noastre va fi digitalizat si optimizat, inclusiv lumina si relatia noastra cu ea. Lumina, fie ea naturala sau artificiala, influenteaza intreaga viata pe planeta, fiind mai mult decat o sursa de vitamina D pentru noi.

Lumina joaca un rol crucial in reglarea ritmului circadian, care este unul din bioritmii nostri natural, cunoscut in mod obisnuit ca ceasul biologic. Ceasul biologic nu este sincronizat in mod natural cu ceasul artificial, ci este usor mai lent. Corpul nostru este atat de inteligent incat orice lipsa de somn din timpul saptamanii, din cauza programului de serviciu de exemplu, va fi recompensata in weekend sau in alte zile libere. Mai mult somn la final de saptamana poate compensa orice lipsa de odihna.

In ziua de azi, alarmele ajuta la gestionarea decalajului de timp creat de ritmul nostru circadian. Privind inapoi in istorie, oamenii, la fel ca majoritatea animalelor, au folosit soarele si lumina in diferite momente ale zilei pentru a regla ceasul biologic, lucru natural si instinctual. Motivul pentru care calitatea specifica a luminii care loveste fotoreceptorii ochilor, nu numai ca regleaza ceasul intern al corpului, dar il poate reseta in fiecare zi.

Lumina este energie, indiferent ca este zi sau noapte. Pe aceasta se bazeaza si producatorii de proiectoare si lasere folosite in cluburi si discoteci. Lumina da o stare de bine, invita la activitate, la actiune, iar la o petrecere nu te duci sa stai degeaba! Un proiector laser emite lumini colorate, de obicei in culorile primare, dar si altele precum violet sau roz, iar efectul este unul de energizare si incantare a participantilor petrecerii. Conectat la priza si programat cu ajutorul unui soft, un proiector laser ofera un plus de culoare in incapere.

Creati atmosfera oriune ati fi cu un proiector laser de la produseteleshopping.online

Daca vreti sa aveti parte de propriul spectacol de lumini, accesati http://produseteleshopping.online si comandati Star-Shower, un sistem de lumina laser care sa va ajute in organizarea petrecerii perfecte. Acesta este unul din produsele de teleshopping vazute la TV, ravnit atat de adulti, cat mai ales de adolescentii impatimiti ai petrecerilor!