fbpx

Importanta invatarii limbii engleze pentru cei mici

Specialistii sunt de parere ca studierea unei limbi straine, in mod special engleza, constituie un strict necesar ce tine de cultura generala pentru orice persoana, mai cu seama pentru copii. Comparativ cu deceniile anterioare, contextul actual lasa granitele deschise, iar oamenii din tari diverse pot interactiona din ce in ce mai mult, ajungandu-se chiar la dezvoltarea unor proiecte comune.

Limba engleza este utilizata destul de frecvent in jurul nostru si a devenit astfel o a doua limba de circulatie in Romania. Fiind stat al Uniunii Europene, calatorim mai mult si interactionam cu statele din afara. De asemenea si specialisti din strainatate vin la noi, fapt ce determina ca atat aici, cat si acolo sa gasim un mijloc de comunicare comun. Dincolo de acestea, engleza este prezenta in viata noastra zi de zi in varii forme, de la muzica, filme, branduri, glume intre tineri pana la replici celebre si – statistic vorbind – este cea mai utilizata limba in intregul mediu al afacerilor.

De ce e recomandat sa sa fie studiata limba engleza cat mai devreme?

Reprezentantii centrului de cursuri de limba engleza Docentisimo pun un mare accent pe invatarea unei limbi straine de la o varsta cat mai frageda. Se apreciaza ca in procesul de invatare a unei limbi straine, intelegerea sensului pe care il prezinta un cuvant precede abilitatea de reproducere a acestuia.

Varsta optima la care parintii ar trebui sa se orienteze catre un centru de cursuri engleza copii Bucuresti trebuie sa coincida cu rostirea primelor cuvinte in limba materna. Din punct de vedere profesional, acest lucru ii va aduce doar satisfactii si efecte profitabile pentru ca are un avantaj fata de ceilalti copii in viitor. Daca suntem de acord cu faptul ca depresia este boala acestui secol trebuie sa stim ca avem obligatia de a creste copii puternici si independenti din punct de vedere emotional. Acest lucru se poate intampla nemijlocit doar prin expunerea copilului la pregatiri intense care sa ii desavarseasca abilitatile si calitatile personale si profesionale.

Docentisimo – cursuri moderne si eficiente de limba engleza

In societatea de astazi este destul de dificil sa faci o alegere corecta, indiferent de ceea ce tine ea, insa mai cu seama este mai greu atunci cand in joc poate fi si viitorul copilului tau. Este esential sa ii oferi acestuia cele mai bune conditii si sanse, care sa ii permita o buna dezvoltare si evolutie.

Alegerea unui centru de cursuri engleza copii Sector 1 trebuie sa respecte mai multe criterii. Docentisimo ofera cursuri si pregatiri intense pentru binecunoscutele examene de evaluare a limbii engleze de tip Cambridge. Acestea sunt destinate atat prescolarilor, scolarilor, tinerilor, cat si adultilor care sunt gata sa isi ofere noi sanse din punct de vedere profesional.

Cursurile se desfasoara in grupuri mici de copii, intocmai pentru a nu impovara procesul de invatare, numarul maxim fiind de 5 membri. In acest fel, rezultatele pozitive sunt vizibile chiar de la primele evaluari efectuate de profesor. Cursurile acestea cuprind exercitii de scris, citit, gramatica si vocabular adaptate varstei introduse jucaus, interpretari de roluri in conversatii ghidate si diverse redactari.