Importanta gestionarii clientilor

Case de marcat

Odata cu aparitia noilor tehnologii de consum, clientii de astazi sunt mai putini loiali unei anumite marci. Ei trec de la un magazin la altul in speranta de a gasi un pret mai bun, cele mai multe produse si cele mai bune servicii. Cu toate acestea, programele existente de management al clientilor ofera comerciantilor posibilitatea de a se evidentia intr-un mediu extrem de competitiv, beneficiind de identificarea celor mai buni clienti, cresterea gradului de pastrare a clientilor vechi si de gasirea de noi clienti si imbunatatirea tranzactiilor.

Clientii cei mai buni nu sunt recunoscuti numai prin comportament si prin atitudine, ci si prin datele furnizate de un program de management al clientilor. Utilizandu-l, comerciantii pot identifica clientii mai profitabili, care au atat loialitate atitudinala, cat si si comportamentala si pot oferi clientilor lor combinatia potrivita de recompense financiare si nefinanciare.

Gestiunea eficienta a clientilor ofera distribuitorilor posibilitatea de a ajunge la acestia si de a sugera oferte si produse care sa corespunda cerintelor si profilurilor lor. Mai mult, prin intermediul unui program de management, clientii vor simti ca nevoile lor sunt implinite si vor face recomandari pozitive si altora.

Una dintre cele mai bune si mai usoare cai de a creste veniturile si profitabilitatea este de a vinde mai mult clientilor existenti. Simpla informare  a acestora despre toate produsele poate duce la cresterea cumparaturilor. Ofertele bine gandite, pachetele promotionale, cardurile de fidelitate sau punctele cadou, pot duce foarte usor catre vanzari suplimentare.

Industria este intr-o continua schimbare, iar ceea ce au nevoie comerciantii este o modalitate de a valorifica schimbarile. Daca nu reusesc sa tina pasul, vor pierde tot, mai ales clientii existenti. Cu datele din programul de management al clientilor, pot fi examinate schimbarile si se pot lua decizii profitabile pe baza miscarilor din cadrul industriei.

Software-ul Cento – destinat administrarii stocurilor de marfa si vanzarii

Cu un software Cento destinat administrarii stocurilor de marfa si vanzarii pus la dispozitie de AttoSoft si cu sprijinul unui soft de gestionare a clientilor, afacerea dumneavoastra va fi din ce in ce mai prospera. Accesati https://www.casedemarcat.eu/ si descoperiti cele mai actuale tipuri de software cafenea si restaurant, softuri de gestiune, dar si echipamente si consumabile.