Importanta designului si culorilor ambulantei

firme de ambulanta private

Ambulantele sunt acele spitale pe roti, absolut indispensabile in cazul urgentelor care pun viata oamenilor in pericol. De-a lungul timpului acestea au suferit numeroase modificari si imbunatatiri, iar legislatia in vigoare obliga producatorii de ambulante sa tina pasul cu evolutia tehnologica actuala, lucru care este in avantajul pacientilor, dar si a angajatilor.

Vopseaua si toate insemnele vizibile de pe caroseria unei ambulante sunt foarte importante intrucat pot fi recunoscute usor de catre oricine, idiferent daca sunt sau nu in miscare. De asemenea, automobilul este foarte vizibil in trafic, ceea ce ii face pe ceilalti soferi sa acorde prioritate. Desi sirena unei ambulante este un indicator destul de bun al faptului ca se indreapta spre solutionarea unei urgente, multi soferi asculta muzica la volum ridicat si nu aud semnalele sonore transmise de ambulanta. Acesta este momentul in care vizibilitatea are un rol esential in reactia respectivilor soferi.

Unul dintre cele mai importante motive pentru care ambulantele sunt vopsite atat de strident este, fara indoiala, nevoia de vizibilitate. Sa presupunem ca o masina oarecare este echipata corespunzator astfel incat sa poata functiona ca si ambulanta. Aceasta masina porneste spre o urgenta semnalata, insa nimeni din trafic nu-i acorda prioritate, nici macar pietonii care traverseaza strada, fapt care ar putea avea consecinte drastice pentru cei implicati in accident. Cu ajutorul designului potrivit, o ambulanta isi poate duce la capat scopul pentru care a fost creata.

O ambulanta neidentificabila poate fi un pericol pentru ceilalti utilizatori ai drumului, mai ales atunci cand este intr-o misiune si viteza de rulare este foarte mare. Din acest motiv, este imperativ ca ambulantele sa fie vazute din timp. Indiferent ca este vorba despre ambulantele publice sau private, acestea trebuie sa fie foarte vizibile pentru a putea fi usor identificate si respectate in trafic.

Servicii de transport medical pentru pacienti in Bucuresti | ambuserv.ro

transport medical pentru pacienti in Bucuresti

Cu totii cunoastem design-ul alb-portocaliu sau rosu al ambulantelor publice, insa nu toti stiu cum sa identifice o ambulanta privata. Firmele de ambulanta private, pot alege orice culoare care sa le scoata vehiculele in evidenta. AmbuSERV a aleg ca si culori predominante, albul si rosul. Pe masini mai este tiparita denumirea companiei, logo-ul si numerele de telefon. Accesand https://www.ambuserv.ro/ veti putea vizualiza cum arata o ambulanta ce apartine AmbuSERV, dar mai mult decat atat, veti putea afla informatii utile despre cum se desfasoara transportul medical pentru pacienti in Bucuresti sub marca AmbuSERV!