Importanta calitatii privind produsele cosmetice – recomandari de la Pandera

www.pandera.ro

Oricine doreste sa isi evidentieze trasaturile frumoase ale chipului trebuie sa aiba in vedere conturarea lor cu ajutorul unor cosmetice de calitate. Orice produs de machiaj necesita o aplicare adecvata, responsabila, in cantitate optima. Diversele tipuri de solutii propuse de piata in acest sens pot satisfaca mai mult sau mai putin necesarul acesta, asta depinzand de cat de mult reusesc sa puna accent pe punctele de interes.

Inainte de a trece la machierea propriu zisa, specialistii Pandera – magazin online de cosmetice si accesorii pentru aplicarea lor, recomanda o curatare temeinica a tenului. Numai asa va rezista pentru intreaga zi, desigur ca marea diferenta o fac produsele cosmetice utilizate, calitatea lor si cantitatea utilizata, modul in care sunt aplicate si fixate pe ten.

Aplicarea corecta a produselor reprezinta un subiect important pe care Pandera doreste sa il sublinieze in randurile urmatoare.

Realizarea unui machiaj rezistent cu ajutorul sfaturilor de la Pandera

Candva un secret pentru multe, dar acum un fapt cunoscut este cel ca baza de machiaj este cea care poate asigura rezistenta machiajului pentru un timp indelungat. Utilizarea pensulei speciale, disponbila in portofoliul Pandera, va dicta de asemenea eficienta produsului vizavi de matifierea si mentinerea cosmeticelor pe ten. Pentru un aspect nu prea incarcat al fondului de ten, se va folosi de asemenea o pensula special conceputa in acest sens. Dupa tipul tenului, cele interesate gasesc produse inalt calitative, marca Focallure, dintre care pot alege.

Referitor la anticearcan, calitative si recomandate sunt cele in variante de nuante diverse. In functie de caracteristicile cearcanelor se va putea folosi tipul de anticearcan potrivit pentru o acoperire perfecta. Pensula necesara pentru asta se gaseste de asemenea in categoria de accesorii de pe www.pandera.ro.

Intodeauna pudra se aplica cu ajutorul unei pensule speciale, care sa asigure fixarea machiajului, fara a incarca tenul. Se realizeaza miscari lejere.

Urmatoarea zona de interes este cea a sprancenelor. Intrucat nu toate femeile au avut norocul de a fi inzestrate de natura cu sprancene bogate si perfect proportionate, utilizarea unui contur special conceput in acest sens este necesara. Pandera recomanda alegerea unei nuante usor mai deschise decat cea a parului. Intentia este de a contura sprancene care sa denote naturalete.

De asemenea, un aspect natural al pleoapele, respectiv unul estetic cand se folosesc farduri stridente ori de alt tip, poate fi realizat atat cu produsul potrivit, cat si cu ajutorul unei pensule speciale. Scopul este de a evita formarea pliurilor. Ultimul pas privind zona ochilor vizeaza aplicarea mascarei.

Nu in ultimul rand, atentia va fi indreptata catre zona obrajilor, apoi a buzelor. Este de preferat a evita nuantele intense pentru conturarea obrajilor. Cu ajutorul pensulei potrivite, fardul va fi aplicat incepand din coltul superior al urechii spre cel exterior al buzelor. Tot cu o pensula special conceputa va fi aplicat si rujul, respectiv luciul, in ideea de a nu le incarca prea mult.

Atat in ceea ce priveste produsele cosmetice, cat si pensulele ideale pentru aplicarea lor, Pandera pune la dispozitia celor interesate solutii complete, vizand calitatea.