fbpx

Implanturi dentare in Bucuresti – servicii de calitate, la preturi accesibile

Un zambet curat si stralucitor atrage intotdeauna privirile celor din jur. O dantura impecabila ofera incredere in sine motiv pentru care tinerii au devenit mult mai atenti la sanatatea orala si merg frecvent in cabinetul medicului stomatolog. Exista insa si cazuri cand dintii sufera din cauza anumitor afectiuni medicale si trebuie scosi. In astfel de situatii, pacientii pot apela cu incredere la Twin Dent unde pot beneficia de tratament cu implant dentar.

Informatii utile despre procedeul de inserare

Desi pare dureros, interventia de inserare este destul de simpla. Inainte de inceperea oricarei proceduri, medicul recomanda efectuarea unei radiografii dentare pentru o imagine cat mai clara asupra locului respectiv.

Primul pas consta in montarea unui surub din titan in gingie, rolul acestuia fiind acela de a tine locul radacinii naturale a dintelui. Este nevoie de o perioada cuprinsa intre 3-6 luni pentru ca organismul sa se acomodeze cu noul corp strain fara sa existe riscul aparitiei unei infectii.

Urmatorul pas consta in montarea coronitei. Aceasta imita la perfectie structura si aspectul dintelui natural astfel incat nu se va vedea nici cea mai mica diferenta. In maxim 6 luni, pacientii se pot bucura de un zambet larg si stralucitor, fara durere. Pare greu de crezut? Ei bine, da…acest lucru chiar se intampla la Twin Dent, o clinica stomatologica din sectorul 5 al capitalei.

La Twin Dent, pacientii vor intalni un personal calificat, pregatit sa ofere solutii indiferent de problemele intampinate. Nici regulile de igiena nu sunt uitate, normele in vigoare fiind respecte cu strictete de intregul personal, riscul imbolnavirii fiind astfel inexistent.

Implant dentar | clinica stomatologica din sectorul 5 | TwinDent.ro

Implant dentar

Aparatura de ultima generatie face ca totul sa se realizeze simplu si rapid, fara ca pacientii sa simta vreun disconfort vizibil. Mai mult decat atat, conform informatiilor publicate pe site-ul TwinDent.ro, preturile practicate in cazul implanturilor sunt extrem de avantajoase ceea ce reprezinta un mare punct in plus.

Un implant are o durata de viata de 10-15 ani, insa daca dantura este ingrijita in mod corespunzator, acesta poate rezista chiar si toata viata. Medicii recomanda efectuarea unui control anual pentru evitarea aparitiei cariilor sau a oricaror altor probleme de natura stomatologica. De asemenea, periajul dentar trebuie efectuat de 2 ori/zi pentru indepartarea eficienta a resturilor de mancare.