Implantul dentar sau cea mai eficienta solutie pentru pacienti

Pana nu demult, oamenii nu cunosteau mare lucru despre implantul dentar. In fond, nici nu reprezenta o solutie expusa de catre medicii specialisti ci mai degraba un „moft” al oamenilor cu prea multe fonduri financiare. In ziua de azi, implanturile dentare sunt mult mai accesibile si au o durata de viata foarte lunga, necauzand niciun fel de probleme pacientilor. Cabinetul stomatolog Dristor cu adresa virtuala la http://www.cabinetstomatolog.ro/ ofera servicii de implantologie persoanelor interesate. In cazul in care pacientul vrea sa isi acopere unul sau mai multe goluri din gura, expertii din clinica stomatologica din Titan, Dental Crown Health isi pun in practica toate cunostintele, talentul si daruirea profesionala fata de pacienti.

Inlocuirea dintilor pierduti prin implant dentar | cabinetstomatolog.ro

clinica stomatologica din Titan

Pierderea dintilor se intampla din mai multe cauze. Acestea sunt provocate de accidente, de mici incidente, de neglijenta, de o igiena precara, de ignorarea unor carii adanci sau a altor probleme aparute la nivelul dintelui de o perioada indelungata. Implantul dentar este singura solutie pe care o mai au cei care raman fara dinti, inclusiv fara radacina, pentru cei carora medicul nu le-a mai putut salva nimic si nici reconstrui maseaua sau dintele spart sau afectat din alte cauze.

Implantul dentar nu este altceva decat o piesa de titan, foarte bine acceptata de organism, inserata in locul radacinii, de care se prinde bontul protetic si coroana dentara, ulterior. Implantul dentar fiind o solutie de ultima generatie rezista foarte bine in orice fel de conditii, nu doare, nu se infecteaza, nu provoaca probleme ulterioare. Implantul dentar inlocuieste radacina dintelui natural si are rolul unui suport pentru coroanele dentare.

Din fericire, procesul de inserare al implantului propriu-zis nu doare nici pe moment nici dupa interventia minim invaziva, nu necesita supraveghere suplimentara, medicul specialist recomandandu-i pacientului sa vina la o data stabilita pentru a continua lucrarea pana la atasarea coroanei dentare. Cea mai buna, de lunga durata dar si costisitoare solutie pentru inlocuirea dintilor pierduti ramane implantul dentar.