Implantul dentar – o solutie costisitoare dar eficienta de inlocuire a dintilor

Implant dentar Bucuresti

Serviciile de implantologie sunt din ce in ce mai la moda in randul pacientilor romani si nu numai. Oamenii se straduiesc sa arate bine si acest lucru incepe cu un zambet frumos. In cazul in care, din diferite motive, unul sau mai multi dinti nu mai pot fi salvati, exista o solutie moderna de inlocuire a acestora. Implantul dentar Bucuresti reprezinta cea mai buna alegere pe care o pot face pacientii in acord cu medicii stomatologi ai cabinetului stomatologic Colentina, https://elveto-dent.ro/.

Informatii utile despre implanturile dentare

 Implantul dentar reprezinta interventia chirurgicala de introducere a unei radacini artificiale pentru un dinte nou sub forma unei piese din titan pe arcada dentara. Acesta reprezinta cea mai buna solutie pentru candidati de toate varstele, incepand cu 18 ani si formarea completa a maxilarului. Apoi, daca pacientul este sanatos si nu prezinta probleme majore si afectiuni care l-ar putea impiedica sa isi puna un implant sau sa treaca printr-o astfel de operatie, cu siguranta va fi indrumat de catre medicul specialist sa faca acest pas. Cert este ca inainte de implantul dentar propriu-zis, pacientul trebuie sa treaca printr-o serie de analize de sange.

Interventia de introducere a implantului dentar nu ar trebui sa dureze mai mult de cateva zeci de minute, se efectueaza sub efectul anestezicului si pacientul nu simte nimic, iar calmantele isi vor face imediat efectul chiar si dupa interventie medicul va recomanda calmante pe o perioada de cateva zile.

Implantul dentar are un mic dezavantaj- acela al pretului. Un implant dentar costa destul de mult, cateva sute de euro, insa isi merita pretul pentru ca are o durata de viata indelungata, pacientul nu va trebui sa isi faca griji ca isi va pierde implantul sau ca se va ciobi coroana cativa ani buni. Pentru unii pacienti, implantul dentar este eficient si nu trebuie schimbat pana la sfarsitul vietii.

Nu conteaza ca trebuie inlocuit un dinte, doi, sau chiar mai multi, pacientii pot suporta mai multe implanturi dentare avand siguranta ca lucrarea va fi rezistenta in timp si ca pot manca orice cu incredere. Clinica stomatologica Elveto Dent are in oferta de servicii si implanturile dentare cu un procent de succes foarte ridicat, de aproape 100%.

Ceea ce inseamna ca tehnologia a evoluat si oamenii trebuie sa evolueze o data cu ea si sa isi rezolve problemele ce tin de estetica si nu numai ascultand sfatul medicilor si optand pentru ceea ce acestia le recomanda. Iar implanturile dentare sunt o solutie din ce in ce mai disponibila si mai eficienta pentru pacienti de toate categoriile sociale.