Implantul dentar este o metoda simpla si eficienta pentru recastigarea unui zambet frumos

In ultimii ani, multe orase romanesti, printre care si Bucurestiul, au devenit destinatii preferate pentru industria stomatologica pe care o dezvolta – intre serviciile medicale bine dezvoltate, cele de implant dentar ocupand un loc de top. Referindu-ne strict la Bucuresti si presupunand ca doriti sa gasiti astfel de servicii la o distanta mica de locuinta dumneavoastra, aveti solutia pe care Internetul o ofera prin motoarele de cautare si puteti sa cautati de exemplu: implant dentar sector 3”. In urma acestei cautari, pe prima pagina Google veti gasi si site-ul www.dentalcrownhealth.ro care vine in sprijinul dumneavoastra cu o multitudine de informatii pretioase.

Implant dentar Bucuresti

Probabil, cei mai multi se gandesc ca o astfel de interventie poate fi dureroasa, ceea ce nu este deloc adevarat, deoarece se realizeaza o anestezie locala, similar unei situatii in care se procedeaza la o extractie dentara. Este foarte posibil ca dupa realizarea acestei interventii chirurgicale, despre care specialistii spun ca este foarte simpla, pacientul sa simta dureri minore. Acestea sunt normale si vor ceda in urma administrarii unui analgezic pe care il recomanda medicul care a realizat implantul. Pentru realizarea unui implant dentar este necesar ca in prealabil sa se faca un set de analize de sange care nu include nimic special, radiografii sau tomografie. Setul de analize include: hemoleucograma, calcemia, colesterolul, timp de sangerare si coagulare, ureea, glicemia, acidul uric si VSH-ul.

Pacientul trebuie sa stie ca pentru realizarea unei lucrari fixe sunt necesare minim 6 implanturi la maxilar si 4 la mandibula. In functie de cat de complex este cazul si de cate suruburi vor fi introduse, timpul alocat interventiei poate fi chiar si de 2 ore.

Doriti  un implant dentar in sectorul 3? Clinica Dental Crown Health realizeaza si promoveaza oferte de implant precum: AlphaBio (350 euro), Megagen Coreea (400 euro), Bredent (500 euro) si Anyridge Coreea (500 euro). Pe site-ul mai sus mentionat veti gasi toate informatiile cu privirea la acestea.