Implantul dentar – Cea mai buna solutie atunci cand dintii naturali lipsesc

Implant Dentar

Cu totii avem nevoie de un dentist bun atunci cand ne decidem ca ar fi cazul sa spunem stop amanarii vizitei la stomatolog si sa investim in sanatatea si aspectul nostru.

De regula, interventiile stomatologice sunt costisitoare, in special atunci cand avem multe carii sau nevoie de un implant dentar. Asa se intampla daca avem un stil de viata haotic si ignoram sau amanam vizita la stomatolog pana in ultimul moment, in general pana atunci cand doare. Din fericire, tehnologia a evoluat foarte mult si exista solutii pentru aproape orice fel de problema.

Multa lume se confrunta cu lipsa unuia sau a mai multor dinti ca urmare a pierderii acestora cauzate de ingrijirea necorespunzatoare, cauze medicale sau accidente neprevazute. Aspectul fizic, masticatia si implicit sanatatea au de suferit din aceasta cauza, asa ca trebuie gasita o solutie rapida pentru a nu avea apoi alte neplaceri.

Spre exemplu daca vrei sa beneficiezi de un implant dentar si a trecut foarte mult timp de cand ti-ai pierdut dintele natural, exista posibilitatea sa fi scazut cantitatea de os, fiind necesara o grefa osoasa care costa destul de mult si este si dureroasa.

Inainte de a beneficia de un serviciu de implantologie, se fac oricum analize amanuntite care sa releve starea de sanatate, cantitatea si calitatea osului existent, pentru ca rezultatul sa poata fi garantat 100%. Investitia intr-un implant merita, deoarece il poti avea o viata intreaga daca il ingrijesti corespunzator, se simte la fel ca si un dinte natural, nu afecteaza dintii invecinati, este biocompatibil si cu un aspect natural.

Clinica Elveto Dent – Implanturi dentare in sectorul 2

Daca ai nevoie de profesionisti in implantologie si nu numai, vino la Elveto Dent in sectorul 2. Iti poti face o programare accesand site-ul lor  https://cabinetstomatologicsector2.ro si beneficiaza de oferte speciale si garantie la interventiile stomatologice, de seriozitate, siguranta si costuri minime.