fbpx

Implantul de gambe – secretul picioarelor de diva

Evolutiile chirurgiei estetice dezvaluie de fiecare data noi tehnici de imbunatatire a imaginii de sine, iar vedetele de la Hollywood au apelat de multe ori la astfel de interventii pentru a obtine o silueta de invidiat. Nu ne nastem perfecti, insa gratie chirurgiei estetice putem atinge perfectiunea fizica, astfel daca Mama Natura nu v-a inzestrat cu picioare frumos conturatre, sau cu o linie armonioasa ca de gazela, chirurgul estetician Calin Dobos va recomanda retusarea formei picioarelor fie prin lipoaspiratie, fie prin implanturi de gambe pentru a obtine picioare de invidiat.

Femeile care isi doresc modelarea liniei picioarelor, sau rotunjirea gambelor pot opta pentru interventia de implanturi de gambe relizata de chirurgul estetician Calin Dobos. Picioarele de manechin nu mai sunt de mult doar un vis, dorinta de a le avea frumoase si drepte poate deveni realitate, gratie procedurilor de chirurgie estetica de ultima ora.

”Exercitiile fizice si dezvoltarea unui program sanatos este recomandat chiar si de medicii esteticieni, ca fiind solutia optima pentru a-ti mentine corpul frumos si ferm, dar mai ales sanatos, insa ce pot face femeile care pur si simplu nu au fost inzestrate cu un aspect fizic armonios? Implantul de gambe este de departe cea mai multumitoare, dar si cea mai de durata interventie chirurgicala estetica. Ce-i drept, acum 5 ani aceasta procedura nu era atat de frecventa, insa, in prezent, 1 din 10 femei vin la consultatii si decid sa isi remodeleze gambele cu implant”, explica chirurgul estetician Calin Dobos.

Implant de gambe pentru picioare de diva

Sunt cazuri in care femeile au o linie a picioarelor dreapta sau, dimpotriva, sunt mult prea departate, dand acel aspect de ”picioare cracanate” motiv pentru care este necesara interventia asupra formei lor, pentru a o contura. Retusarea formei gambelor poate fi realizata fie prin implant, fie prin injectarea propriei grasimi sau a acidului hialuronic.

Cu toate acestea, modificarea formei gambelor prin implanturi este cea mai eficienta metoda pentru a obtine picioare de diva. Gratie formei specifice, riscul de sucire sau invartire este aproape de zero. Implanturile de gambe au un invelis de silicon, iar continutul acestora este din silicon de gel coeziv.

”Marimea implantelor de gambe difera in functie de situatia clinica a
pacientului, astfel acestea se pot aplica fie peste muschi, fie sub muschi, iar incizia facuta in spatele genunchiului devine aproape invizibila. Mai mult decat atat, operatia dureaza 30 de minute si este nesangeranda, intrucat se realizeaza cu radioplasma, care asigura o vindecare mult mai rapida. Eficienta si aspectul natural al implantelor este data de tehnica aplicarii acestora, fiind protejate de tesutul subcutanat sau de fibrele musculare”, a adaugat Calin Dobos.

Desigur ca exista mai multe marci ce produc aceste implanturi de gamba, insa calitatile lor difera. Exista o companie care e departe cel mai bun in domeniul calitatii lor, diferenta fiind nu doar in aspect, dar si in calitatea lor la atingerea gambelor dupa interventie, precum si la stabilitatea in timp.

Beneficiile implantelor de gambe

Picioarele perfecte pot fi conturate prin diferite metode chirurgicale estetice, insa cea mai eficienta si de lunga durata interventie este cea a implantelor de gambe.

De ce? Deoarece remodelarea gambelor prin injectarea grasimii proprii presupune mai intai recoltarea grasimii de pe alte zone ale corpului, preparare speciala, pentru ca apoi sa fie injectata. Din cantitatea de grasime injectata in gambe, o buna parte se resoarbe putand necesita si alte sedinte de injectare, in functie si de reactivitatea pacientei. Pe de alta parte este injectarea cu acid hialuronic a gambelor, care insa presupune un cost egal cu cel am implantelor, iar intr-un an se reasoarbe aproape jumatate din cantitatea injectata, si necesita injectari periodice la aproximativ 2 ani.

Prin urmare, implantele se dovedesc a fi cea mai eficienta si de lunga durata solutie. Rezultatele sunt mult mai stabile, intrucat zona anatomica in care se aplica implanturile nu creeaza presiune pe ele, iar forma alungita impiedita rotatia lor, altfel spus riscul deplasarii implantului odata ce s-a vindecat zona operata este spre zero. Dr. Calin Dobos realizeaza implantul de gambe sub anestezie generala, sau in sedare intravenoasa, sau cu rahianestezie, in cazul implantelor de gambe, iar costul unei interventii este de 2.500 euro, implantele folosite fiind de cea mai buna calitate.

Pentru mai multe informatii despre implanturile de gambe, accesati siteul www [punct] drdoboscalin [punct] ro sau pagina de Facebook.