fbpx

Implantologie Dentara – Medicinetic Craiova

Implantul dentar este un dispozitiv, in forma de surub, ce este amplasat in gingie, pe post de radacina, peste care se aplica coroana dentara sau pentru sustinerea unor proteze dentare.

Primul pas in implantologia dentara este
inserarea acestui implant dentar, conceputi special pentru a mima structura unei radacini a unui dinte natural. Aceste implanturi sunt asezate direct in maxilarul pacientului, astfel ca se ofera un suport stabil si foarte sigur pentru dintii inlocuitori.

Pentru realizarea unui implant dentar sunt necesari cativa pasi foarte importanti, pe care ii vom prezenta in continuare:
• In prima faza se realizeaza partea de consultatie, in care se stabileste numarul exact de implanturi, tratamentul si tipul lucrarii de implantologie dentara;
• In continuare se va face o serie de analize medicale pentru a stabili daca pacientul este sau nu alergic fie la tratamente, fie la anestezicul ce ii va fi aplicat. Aceste analize pot fi analize la sange, radiografii dentare etc.
• Pasul trei este reprezentat de interventia chirurgicala de implantare a implantului dentar, in aceasta etapa, gingia se va cresta usor, pacientul fiind sub anestezie, pentru inserarea implantului dentar din titan in gingie;
• Pasul patru este constituit de controlul post – operator si, dupa o perioada de timp ce depinde in functie de capacitatea de regenerare a fiecarui pacient, se va insera coroana dentara, puntea si apoi proteza dentara, finalizandu-se interventia.
Medicinetic Craiova

Firma craioveana Medicinetic, infiintata in anul 2000 ofera clientilor sai servicii complete din domeniul medical: servicii de medicina generala, stomatologie si kinetoterapie. Firma craioveana devine astfel un aliat de incredere pentru clientii sai in lupta contra afectiunilor moderne. Serviciul de medicina sportiva al firmei Medicinetic este realizat de kinetoterapeuti specializati in tratarea afectiunilor de la nivelul sistemelor muscular si osos ale organismului. Kinetoterapia este stiinta ce studiaza miscarea corpului uman si care prin intermediul ei, lupta impotriva diferitelor tipuri de afectiuni.

Implantologie dentara – D-na Dr. Loreta Tohaneanu

Doamna Doctor Loreta Tohaneanu este fondatoarea acestor clinici particulare de kinetoterapie, stomatologie si medicina sportiva. Impreuna cu sotul dumneaei, Andrei Tohaneanu, au pus bazele unor clinici profesionisti de tratare a afectiunilor si de recuperare. Specialitatea doamnei Loreta Tohaneanu fiind stomatologia, dumneaei a deschis in anul 2004 cabinetul de stomatologic, oferind, pe baza vastei experiente si cunostintelor din acest domeniu, servicii stomatologice de foarte buna calitate.

Folosind echipamente ce au pana la 10 memorii de lucru, echipamente de ultima generatie, Dr. Loreta Tohaneanu reuseste sa ofera un nou concept in domeniul esteticii dentare, implantologia dentara fiind unul dintre serviciile stomatologice foarte cautate ale cabinetului stomatologicMedicinetic.

Date de contact:
Denumirea firmei: S.C. Medicinetic S.R.L.
Adresa: Romania, Dolj, Craiova, Corneliu Coposu, nr. 103
Adresa Web: www.medicinetic.ro