fbpx

Implant dentar pentru un zambet radiant

clinica stomatologica in sector 6

Din ce in ce mai multe persoane cauta sa isi puna un implant dentar in Bucuresti, la clinica stomatologica Plaza Dent deoarece problemele cu dantura sunt tot mai frecvente, iar oamenii isi doresc sa aiba un zambet cat mai luminos si o dantura fara defecte sau lipsuri. Se spune ca zambetul este cartea de vizita a unei persoane, si ca un zambet frumos contribuie la increderea in sine.

Ce este un implant dentar

Implantul dentar este un dispozitiv metalic care se insereaza in osul maxilarului si are rolul de a inlocui unul sau mai multi dinti. Ulterior, pe acest suport artificial care va tine loc de radacina se va fixa coroana dentara. La aceasta metoda poate apela orice persoana care a pierdut un dinte sau mai multi, indiferent de varsta.

PlazaDent.ro ofera o gama completa de servicii stomatologice de cea mai inalta calitate, iar profesionistii trateaza fiecare client cu profesionalism si seriozitate si isi folosesc toata indemanarea pentru a le reda zambetul de odinioara.

Implanturile dentare sunt o metoda ideala de reconstructie a danturii, deoarece pe langa redarea functiei masticatorii si asigurarea pronuntarii normale a cuvintelor, acestea ofera un aspect natural danturii si au o durata foarte lunga de viata. De asemenea, interventia nu este dureroasa datorita anesteziei folosite.

Implant dentar in Bucuresti | clinica stomatologica in sector 6 | PlazaDent.ro

implant dentar in Bucuresti

Unde se poate face un implant dentar

Exista multe stomatologii care ofera servicii de calitate pentru dantura. Multe persoane de varste diferite, de la copii la varstnici, merg la Plaza Dent, o clinica stomatologica in sector 6 cu diverse probleme care necesita sa fie rezolvate intr-un mod profesionist.

Pierderea dintilor este o problema extrem de grava, care afecteaza functii de baza atribuite danturii, precum mancatul sau vorbitul si in acelasi timp, imaginea de sine. Increderea in sine si optimismul pot fi afectate de aspectul defectuos al danturii, care joaca un rol extrem de important in imaginea unei persoane. Din aceste motive, interventiile stomatologice nu trebuie amanate la nesfarsit sau mai rau de atat, ignorate. In timp, acestea se pot agrava si pot afecta si restul danturii, ceea ce va duce intr-un final la interventii mai complexe si implicit mai costisitoare si de lunga durata.