Implant dentar pentru un zambet fara retineri

Clinica Stomatologica Sector 2

Daca va lipseste un dinte sau mai multi, probabil ca va simiti nelinistit si putin jenat de golurile ramase. Aspectul muschilor faciali va fi modificat in special daca dintele pierdut este unul dintre cei sase dinti din fata. Din fericire, exista metode eficiente de tratament detar pentru dintii lipsa, unul dintre ele fiind procedura de implant dentar.

Implanturile dentare sunt niste suruburi metalice din titan, insurubate in cavitatea maxilarului si vor deveni o parte a sistemului radicular. Peste acel surub se va aplica o coroana artificiala care va imita perfect dintele natural, intrucat va fi personalizata pentru a se potrivi culorii dintilor naturali existenti. Este cunoscut faptul ca implanturile formeaza o simbioza perfecta cu dintii naturali, mai mult decat atat, actioneaza si functioneaza ca si cei naturali.

Odata ce noul dinte a fost fixat pe implant, procedura este completa. Implantul se va potrivit si se va integra perfect in osul maxilar, fuzionand  chiar si cu vasele de sange. Un implant poate fi tratat la fel ca un dinte natural, acesta este mare avantaj. Bineinteles, ca nu puteti uita complet ca aveti implanturi sau sa nu mai aveti grija de dinti pentru ca exista si varianta implantarii. Va trebui totusi sa periati si sa ingrijiti implanturile ca si pe dintii naturali. Cu controale dentare regulate si o igiena dentara adecvata, implanturile pot dura o viata. Aceasta reprezinta o solutie pe termen lung pentru inlocuirea dintilor lipsa si pentru imbunatatirea dintilor lipsa.

Clinica stomatologica din sector 2 | Elveto Dent

Implantarea este o procedura noninvaziva, iar cu un stomatolog specializat in chirurgie, la fel ca personalul de la clinica stomatologica din sector 2, Elveto Dent, sunteti pe maini sigure. Pentru a descoperi cat mai multe detalii despre procedura de implantare practicata la Elveto Dent, nu trebuie decat sa accesati https://cabinetstomatologicsector2.ro/ sau sa va faceti o programare, telefonic sau online, la consultatie! Veti fi mai mult decat multumit de felul in care echipa abordeaza problemele pacientilor, de modalitatile de plata disponibile, de serviciile oferite in general!