Imobilis.ro – Partenerul dezvoltatorilor imobiliari

Imobilis.ro este compania care asigura reprezentarea dezvoltatorilor imobiliari care decid sa externalizeze serviciile de promovare, ofertare si vizionare a imobilelor contruite. Cu o experienta relevanta in promovarea companiilor din Romania, specialistii Imobilis au expertiza necesara pentru a reprezenta un proiect imobiliar, astfel incat sa se poata gasi clienti intr-un timp foarte scurt.

Activitatea companiei se focuseaza pe Bucuresti si Ilfov, ceea ce inseamna ca serviciile de consultanta pentru stabilirea celor mai bune preturi, pentru promovarea fiecarui imobil intr-un mod personalizat, pot fi oferite in aceste zone ale tarii, in cele mai bune conditii, inclusiv prin crearea unui site dedicat, cautarea si filtrarea cererilor de oferta inaintate de catre potentialii clienti, reprezentarea in relatia cu potentialii cumparatori, inclusiv prin negociere, sistem juridic si contabil, si asistarea la semnarea contractelor de vanzare – cumparare.

Expertii care isi desfasoara activitatea la https://imobilis.ro/ urmaresc sa asigure bunul mers al tranzactiilor, pana la final, moment in care se semneaza contractul de vanzare-cumparare cu clientul. De astfel, reprezentarea dezvoltatorilor imobiliari presupune o atentie deosebita pentru proiectele care fac obiectul contractelor, cu accent pe selectarea potentialilor clienti si, in general, pentru toate procedurile pe care o tranzactie le necesita.

Prin serviciile incluse in reprezentarea imobiliara, specialistii Imobilis asigura suport important pentru dezvoltatorii imobiliari. Experienta pe care o au in publicitate, cunostintele solide de marketing, branding si vanzari, cercetarile continuu efectuate asupra pietei imobiliare si, nu in ultimul rand, abilitatile profesionale, determina obtinerea celor mai bune rezultate si o comunicare eficienta cu clientii.

Cele mai comune intrebari la care dezvoltatorii imobiliari isi doresc raspuns inainte de face investitii foarte mari, le includ si pe urmatoarele:

  • Ce potential are proiectul pe care doresc sa il initieze?
  • Caror clienti li se adreseaza?
  • Cat de simplu/greu este sa se obtina finantare de la institutiile bancare?
  • Ce preturi se practica pe piata pentru proiecte similare?
  • Cat de mult sunt dispusi sa investeasca clientii finali?

Expertii Imobilis au capabilitatea de a oferi raspunsuri corecte care sa minimizeze foarte mult riscurile dezvoltatorilor imobiliari. Mai mult, acestia au in vedere obtinerea unor rezultate pozitive, care sa multumeasca clientii, pe termen lung.

Avantajele pe care dezvoltatorii imobiliari le obtin prin colaborarea cu Imobilis sunt numeroase, insa cele mai importante fac obiectul acestui articol in cele ce urmeaza.

Promovarea optima a proiectelor imobiliareImobilis.ro

Pentru o promovare eficienta se procedeaza la dezvoltarea identitatii vizuale si in mediul virtual a proiectelor imobiliare. In aceasta idee se pune accent pe construirea unui site dedicat fiecarui imobil, identificarea celor mai optime mesaje care sa fie percepute pozitiv de catre potentialii clienti si care sa diferentieze proiectul in cauza de altele similare.

In functie de insusirile specifice dominante proprii fiecarui proiect, fiecare plan de comunicare va fi personalizat.  Mai mult de atat, pe langa promovarea online, foarte importanta este si promovarea offline, fundamentata pe unele parteneriate strategice, diverse evenimente de PR, frecventarea targurilor de profil etc.

Suport eficient in vanzarile proiectelor imobiliare

Specialistii de la Imobilis.ro se asigura ca selecteaza potentialii clienti intr-un mod eficient. Se asigura, de asemenea, ca obtin cel mai bun pret pentru client, in speta dezvoltatorul imobiliar.  Mai mult de atat, vor tine legatura cu potentialii clienti si vor avea grija ca tranzatia sa se concretizeze in cele mai bune conditii.

Toate demersurile pe care compania Imobilis le face sunt stabilite in acord cu clientii beneficiari.