fbpx

Imagine profesionala si confort sporit cu DoctorIQ

Uniforme Medicale

Indiferent unde te uiti, in zilele noastre, mai ales in marile orase care au si centre universitare, cineva poarta uniforme medicale. Acest tip de imbracaminte este standard in cadrul profesiei medicale, insa este purtat la scara larga si de catre cei care lucreaza in laboratoarele stiintifice.

In trecut, halatele si uniformele medicale, in general, erau facute din materiale subtiri si de proasta calitate, astfel incat sa poata fi aruncate cu usurinta atunci cand se murdareau. Acum, scruburile sunt disponibile intr-o mare diversitate de culori si printuri, insa dincolo de acest lucru, materialele textile din care sunt facute, sunt de calitate inalta.

Dincolo de aspectul exterior pe care-l ofera orice halat medical colorat sau monocrom, fiecare utilizator are obiceiurile sale personale in ceea ce priveste hainele pe care le poarta pe sub uniforma. Scruburile sunt destinate purtarii in mediile medicale, insa nu toata lumea se simte confortabil sa le poarte direct pe piele, desi asa se recomanda. Persoanele mai friguroase pot incerca sa poarte pe dedesubt, daca le permite codul de imbracaminte, un tricou cu maneci lungi sau un maiou. Ideal ar fi ca persoana in cauza sa se asigure ca hainele puse direct pe piele sunt suficient de subtiri, astfel incat sa nu deranjeze deloc. Probabil, pana la gasirea combinatiei potrivite, vor trebui incercate mai multe tipuri de maiouri sau scruburi.

In orice cariera, tinuta este parte a succesului, prin urmare, acest aspect nu ar trebui deloc neglijat. Pe langa faptul ca tinuta unui cadru medical este cartea sa de vizita, aceasta trebuie sa fie si confortabila. Ideala este gasirea unui echilibru intre confort, moda si actul profesional, echilibru ce trebuie intretinut cu responsabilitate.

Halate medicale colorate | DoctorIQ.ro

De mare ajutor in ceea ce priveste gasirea echilibrului complet, este magazinul de moda medicala DoctorIQ. Aici, toti cei interesati de imaginea si confortul la locul de munca, pot gasi halate medicale, pantaloni, saboti, bonete, instrumentar si alte consumabile care sa aduca satisfactii. Produsele disponibile pot fi vazute si studiate accesand https://doctoriq.ro/!