fbpx

Ilumineaza-ti locuinta cu proiectoare LED de la electric-concept.ro

electric-concept logo

Proiectoare LED pentru casa ta

In cazul in care vrei sa iti infrumusetezi casa intr-o maniera eleganta, dar si daca vrei sa ii oferi un finisaj extraordinar, ar trebui sa incerci un proiector cu LED. Daca exista, acesta poate scoate in evidenta orice desen sau pictura de pe peretii casei, in timp ce tu economisesti bani si energie electrica. In plus, poate fi un element care intimideaza persoanele rau-voitoare sa intre in curtea ta.

O alta utilizare a acestor proiectoare cu LED este iluminarea anumitor zone sau elemente decorative din jurul casei, cum ar fi piscina sau unele cai de acces. Firmele de incredere care realizeaza proiectoare LED au caracteristica de a fi rezistente la vremea mai putin prietenoasa, asadar ofera o durabilitate sporita. Pentru alte efecte aditionale, poti opta pentru proiectoare ce isi pot schimba culoarea luminilor.

Proiectoare LED pentru orice eveniment

Aceste proiectoare pot impresiona inclusiv in cazul in care organizezi un eveniment. Efectul oferit de acestea este unul spectaculos, daca le folosesti eficient. Pot crea un cadru calduros pentru receptia invitatilor prin instalarea catorva proiectoare de-a lungul caii de acces spre locatie. Proiectoarele moderne vin in diferite stiluri si culori, astfel incat sa alegi ce se potriveste mai bine pentru evenimentul tau.

proiectoare led electric-concept

In general, proiectoarele cu LED sunt utilizate pentru a oferi o iluminare suplimentara. Pot oferi o lumina concentrata sau una de efect, care sa umple intreg ambientul. Se folosesc atat in scopuri comerciale, cat si domestice.

Caracteristicile proiectoarelor LED

Cu ajutorul lor poti economisi bani si energie electrica si isi vor face treaba impecabil. Aceste spoturi de lumină sunt atât de durabile, deoarece, deși utilizează un filament încălzit, spre deosebire de becurile tradiționale cu incandescență, filamentele lor de tungsten tind să fie regenerate în loc să se evapore complet și să fie depozitate în interiorul luminii.

Spoturile funcționează la temperaturi ridicate, filamentele lor fiind, de obicei, aproape de suprafața luminilor, iar suprafața lor este de dimensiuni relativ mici. Este posibil să existe o lampă alternativă îmbunătățită chiar și pentru acestea.

De ce ar trebui sa te gandesti la utilizarea proiectoarelor LED?

Acestea sunt surse de lumina de dimensiuni mici, asadar se pot monta in locuri mai greu accesibile. In felul acesta nici nu va trebui sa le inlocuiesti prea des, intrucat proiectoarele LED  au o viata cu pana la 50 de ori mai lunga decat becurile traditionale.

Proiectoarele cu LED au nevoie de foarte putina energie electrica pentru a genera un nivel ridicat de iluminare, asadar sunt extrem de eficiente. Spot-urile LED utilizeaza o cantitate mai mica de wattsi pentru a genera aceeasi lumina pe care becurile traditionale ar fi generat-o.

Unde gasim proiectoare LED de calitate

Proiectoarele LED pot fi achizitionate atat din magazinele fizice de specialitate, cat si de pe magazinele online. Unul dintre comerciantii pe care va puteti baza pentru proiectoare de calitate este Electric Concept. Aici gasesti o gama variata de produse, pentru a alege ce se potriveste casei sau evenimentului tau. De la dimensiuni si pana la cantitatea de lumina generata, Electric Concept ofera proiectoare de calitate si durabile, pentru orice mod de utilizare.