Iluminatul cu tub neon fluorescent pentru spatiile de birouri

Construiti de la zero un spatiu mare si inalt de birouri si aveti nevoie de un sistem de iluminare artificial eficient si decorativ? Vreti lumina puternica si un flux luminos constant ridicat? Va recomandam lumina oferita de tub neon fluorescent.

Va sfatuim sa lasati cat mai mult lumina naturala sa patrunda in interior. Nu va zgarciti cu ferestrele.

Desi preferabila este lumina naturala, fiind cel mai putin solicitanta pentru ochi, in general, in spatiile de birouri, aceasta are acces limitat, fie pentru ca nu exista ferestre, spatiul fiind sectionat cu pereti despartitori, fie pentru ca ferestrele sunt imbracate cu draperii. In birouri munca se desfasoara, cel mai adesea, in fata unui computer, iar lumina naturala vine si cu razele puternice ale soarelui. Pe scurt, iluminatul folosit cu precadere in spatiile de birouri este sistemul de iluminat artificial.

Si, pentru ca trebuie sa apelati si la iluminatul artificial, becurile simple nu vor satisface exigenta de lumina puternica si neobositoare. Ceea ce aveti nevoie este lumina proiectata de un tub neon fluorescent. Lampa TL5 High Efficiency asigura o mentinere excelenta a fluxului luminos si o buna redare a culorii.

Iar tubul neon fluorescent vine pe diferite dimensiuni, forme, niveluri de calitate, de eficienta si durabilitate. Este foarte important de unde il achizitionati. Eurovial va ajuta cu indicatii specializate si gandite in interesul nevoilor dumneavoastra si spatiului pe care vreti sa il iluminati. Shop-ul Eurovial gazduieste si ofera spre vanzare peste 50.000 de produse, care acopera toate ariile pentru un iluminat eficient: echipamente de iluminat si accesorii, cabluri si conductori, protectie cabluri, sisteme legare la pamant, unelte si multe altele. Va asteptam pe site!