Igiena orala – preventie si tratamente

clinica stomatologica sector 2

Igiena orala trebuie riguros efectuata, periind corespunzator limba si cavitatea bucala conform recomandarilor stomatologice, dupa fiecare masa. Apoi este absolut necesara folosirea atei dentare pentru indepartatrea resturilor si a placii bacteriene dificil de curatat cu o periuta manuala sau electrica si a apei de gura de preferat cu proprietati antibacteriene. Controalele stomatologice sunt recomandate de cel putin doua ori pe an pentru a te asigura ca totul este in regula.

Chiar si cei care respecta intocmai cele de mai sus si au grija la alimentatie evitand dulciurile in exces sau alimentele acide care afecteaza smaltul dintilor, cele prea calde sau prea reci, pot avea la un moment dat probleme dentare. In special odata cu inaintarea in varsta, zestrea osoasa scade si gingiile au de suferit. Nu de putine ori se intampla sa iti pierzi si o parte din dintii sanatosi definitiv, asa ca restabilirea functiei masticatorii nu trebuie amanata.

Elveto-Dent – Clinica stomatologica sector 2 Bucuresti

Nu este tarziu nici la varsta adulta sa apelezi la ajutorul ortodontiei daca ai dintii strambi sau malocluzie dentara, asa ca daca in sfarsit te-ai hotarat, apeleaza cu incredere pentru un aparat dentar in Colentina, la serviciile clinicii stomatologice Elveto Dent.

Elveto Dent ofera servicii stomatologice la cele mai inalte standard inca din anul 2004, mandrindu-se cu specialist stomatologi , aparatura ultraperformanta si conditii de igiena si sterilizare de ultima generatie,  asa ca daca ai nevoie de proteze dentare in sector 2, Elveto Dent este cea mai buna alegere.

Ei ofera si servicii de urgente stomatologice non stop si extractie de masea de minte in sector 2 la cele mai bune preturi. Fa-ti o programare acum accesand site-ul lor https://elveto-dent.ro/ si nu uita ca sanatatea orala este foarte importanta atat pentru binele general al organismului cat si pentru impresia pe care o lasi celor din jur: o dantura impecabila este cea mai buna carte de vizita!