Ieși triumfător dintr-un proces penal cu un avocat bun

2 iunie 2022
Autor:
IzzyReduceri

În orice moment poți fi victima unei infracțiuni penale. Criminalitatea de orice natură nu are program și te poate lua prin surprindere oricând. Când ai de-a face cu astfel de situații, este bine să știi la cine poți apela. Noi recomandăm un avocat penal București care să îți ofere consultanță juridică și să te susțină când intentezi procese penale.

Buju Stanciu & Asociații: un cabinet de avocatură care te susține în instanță

Chestiunile penale pot apărea în orice împrejurare, și în orice moment al zilei. Fie că vorbim despre mită sau abuz în serviciu, orice infracțiune penală este un sacrilegiu împotriva demnității umane. Aceste infracțiuni sunt pedepsite prin lege, indiferent de natura lor.

Infracțiunile de natură penală iau mai multe forme, precum:

  1. abuzul la locul de muncă;
  2. evaziuni fiscale;
  3. utilizarea fondurilor europene în mod fraudulos;
  4. infracțiuni care țin de securitatea și sănătatea la locul de muncă (infracțiuni corporative);
  5. infracțiuni de fals etc.

Buju Stanciu & Asociații oferă consultanță juridică în multe arii de expertiză, inclusiv dreptul penal. Protejarea și apărarea demnității umane face parte din fișa postului unui avocat Bucuresti expert in drept penal.

În rândurile care urmează vom detalia puțin câteva infracțiuni de natură penală prezentate mai sus.

Infracțiuni care țin de securitatea și sănătatea la locul de muncă (infracțiuni corporative)

Locul de muncă este locul în care ne petrecem majoritatea timpului. Ca ființe umane cu drepturi universale, avem dreptul de a fi protejați în acel spațiu. Angajatorii au datoria de a ne oferi securitate și siguranță. Orice încălcare a securității muncii este pedepsită prin lege.

Angajatorii sunt obligați prin lege să ofere instructaj cu privire la protecția muncii viitorilor angajați. Orice abatere de la această activitate este pedepsită dacă este adusă la cunoștința organelor juridice. De asemenea, dacă se raportează nereguli cu privire la securitatea angajaților, firma respectivă este trasă de răspundere.

Angajații pot aduce în instanță angajatorii dacă sănătatea lor a fost pusă în pericol la locul de muncă. Un avocat expert in drept penal oferă consultanță juridică în astfel de situații, și participă la procesele penale intentate de client. Buju Stanciu & Asociații pun la dispoziția clienților cei mai buni avocați din domeniu.

Abuzul la locul de muncă este un atac la adresa integrității umane

Această infracțiune este o continuare a ceea ce am prezentat mai sus despre infracțiunile corporative. Abuzul în serviciu este mult mai des întâlnit decât ne-am fi imaginat. Mulți angajatori abuzează de puterea pe care o dețin pentru a provoca injurii angajaților săi și nu numai.

Abuzul în serviciu capătă și el mai multe forme. Câteva dintre acestea sunt:

  • violența;
  • bullying;
  • discriminare;
  • hărțuire sexuală sau de orice altă natură.

Deși discriminarea, violența și bullying-ul fac parte din aceeași categorie, aceea a hărțuirii, acestea pot avea repercusiuni diferite.

Toate formele de abuz în serviciu prezentate reprezintă un atac la demnitatea fizică și psihică a unei persoane. Orice injurie verbală, fizică sau emoțională adresată unei persoane este pedepsită conform legilor în vigoare. Buju Stanciu & Asociații oferă consultanță asupra abuzului în serviciu și asupra modalitățior de combatere a acestuia.

Infracțiuni de fals

Infracțiunile de fals pot lua și ele mai multe forme. Putem vorbi de infracțiunile de fals cu privire la copyright, de vânzare de produse false și așa mai departe. Vom detalia puțin despre infracțiunile de fals cu privire la copyright și drepturile de autor.

Acest tip de infracționalitate se referă la utilizarea fără drept a lucrării altei persoane. Aici vorbim despre lucrarea unei persoane care este folosită fără drept de autorizație de către persoana în cauză. Se poate menționa chiar și despre vânzarea acestor lucrări în beneficiul propriu, acțiune aspră pedepsită și la noi.

Avocații experti in dreptul penal au datoria de a proteja integritatea  clienților

De cele mai multe ori apelăm la avocați pentru consultanță juridică în diverse circumstanțe. De asemenea, ei participă și la procesele penale intentate de noi dacă gravitatea situației necesită acest lucru. Aici intervine echipa de specialiști recomandată de noi.

Echipa de avocați Buju Stanciu & Asociații oferă clienților consultanța juridică necesară problemelor cu care se confruntă. În orice situație de natură penală te-ai afla, fii sigur că un avocat penal te va ajuta. Colaborează cu încredere cu acest birou de avocatură din București pentru a obține rezultatele scontate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram