fbpx

Iesi din birou si tine ti sedinta intr un mediu placut

Munca de dimineata pana seara in acelasi spatiu inchis al unui birou poate fi apasatoare. Multe companii ofera angajatilor spatii alternative special amenajate in care acestia sa-si poata desfasura activitatea fara a simti ca sunt la serviciu. Pentru o firma, insa, este dificil sa tina pasul cu oferta bogata de cafenele si restaurante care asigura internet gratuit clientilor, un ambient placut si oferte avantajoase.

Trattoria Buongiorno Lido este cel mai nou restaurant din reteaua Trattoria Buongiorno. Situat in centrul Bucurestiului, intr-o cladire impresionanta pe strada C.A. Rosetti nr. 13, aproape de multe sedii de companii si insistutii culturale, este alternativa perfecta pentru cei care vor sa ia pranzul in timpul orelor de program sau o cina dupa un spectacol.

Meniul este variat, preturile accesibile, iar pentru clientii grabiti exista optiunea unor meniuri prestabilite la doar 20.9 lei, care garanteaza primirea notei de plata in 45 de minute de la preluarea comenzii.

La etaj, Trattoria Buongiorno Lido pune la dispozitie doua saloane, Verona si Venetia, cu o capacitate de 8, respectiv 14 locuri, dotate cu video-proiector si flip-chart, perfecte pentru intalniri de afaceri, sedinte interne, workshop-uri si cursuri.

Bine pozitionat, usor de gasit, cu preturi competitive, cu o echipa profesionista, Trattoria Buongiorno Lido este cea mai buna alegere pentru angajatii companiilor din jur si pentru iubitorii de cultura, care doresc sa-si incheie serile cu o cina gustoasa.

Rezervari la nr. de telefon: 0725 11.77.66