Idei inovatoare pentru nunta

O nunta da mari batai de cap, incepand de la rochia de mireasa cu greu aleasa pana la locatia de nunta ca poate deveni un adevarat cosmar. Nunta pe care ati visat-o inca din copilarie se poate transpune excat asa cum va doriti, in orice locatie, intr-un restaurant elegant, la cort sau pe malul marii, important este cum puneti in valoare locatia astfel incat aceasta sa fie cu adevarat originala. Pentru ca nunta dumneavoastra sa fie inovatoare nu aveti de indeplinit misiuni grele, deoarece aveti nevoie doar de cele mai frumoase si inspirate decoratiuni. Alegeti pentru marele eveniment sculpturi din gheata de la Ice Art lucrate manual special pentru dumneavoastra.

Ce stil doriti sa adoptati? Exista o multi de stiluri si locuri unde puteti face nunta, intr-un décor aristocrat, intr-o locatie mai pitoreasca, la clasicele restaurante, pe malul marii, iar daca sunteti pasionati de senzatiile tari puteti alege nunta in balon. Indiferent nde alegeti sa sarbatoriti marele eveniment aveti nevoie de o amenajare a locului cat mai inedit, deoarece o nunta ca in povesti inseamna decoratiuni fascinante, lumini si muzica de senzatie. Optati pentru un bar de gheata la nunta dumneavoastra si veti intra in inimile fiecarui invitat care se va topi dupa un cocktail racoritor.

Barurile de gheata de la Ice Art sunt personalizate pentru ca fiecare eveniment sa fie special in felul lui, astfel nu veti intalni la o alta nunta o decoratiune ca la evenimentul dumnevoastra, de aceea multe cupluri aleg aceste ornamente originale.