Idei de mobilier pentru o bucatarie moderna si practica

prodesignart.ro

Un spatiu in care confortul trebuie sa dainuie, dar care totodata trebuie sa fie mereu aerisir este bucataria. Cu siguranta ca mobilierul din dotare trebuie sa raspunda cu succes unor pretentii diverse ale proprietarilor. Inainte de toate este necesar a fi practica, sa ofere o functionalitate maxima. Sesiunile de gatit sunt cu mult mai placute atunci cand ustensilele necesare sunt la indemana. De cealalta parte, este necesar sa fie si estetica, respectiv sa aiba un aspect modern, placut. Pentru asta este necesar a pune accent pe materiale calitative, durabile.

ProDesignArt.ro propune publicului larg optiunea mobilei la comanda, insa totodata ofera solutii complete ce vizeaza idei de mobilier pentru bucatarie ce imbina cu succes cele doua calitati esentiale – functionalitatea deplina si estetica ireprosabila.

Sunt persoane care adora ideea de reamenajare a bucatariei, insa sunt de departe neinspiratia atunci cand este nevoie sa fie inovativi, sa propuna stiluri ce sa se plieze exact pe preferintele proprii. In acest sens, ajutorul specialistilor este mai mult decat binevenit. Acestia ii pot ajuta pe cei interesati sa ia decizii inspirate in ceea ce priveste mobilarea bucatariei, propunand stiluri elegante, dar care totodata sa se imbine cu succes si cu celelalte elemente din incapere. Aceasta este partea cea mai avantajoasa vis a vis de mobilierul la comanda.

  • Albul – o culoare in tendinte

Se pare ca acum mai mult ca niciodata, albul castiga teren in materie de mobilier de bucatarie. Este adevarat ca acesta este o idee mai pretentios, insa efectul final este de asemenea unul de exceptie. Nonculoarea este apreciata la nivel larg pentru faptul ca se adapteaza cu eleganta in orice vreme, fiind asadar o optiune potrivita pentru decoruri  variate, contexte asemenea. Este ideala mai ales pentru faptul ca creeaza senzatia de luminozitate, potrivita fiind si pentru spatiile restranse.

  • Optiunile impunatoare si indraznete

Cu siguranta de luat in considerare sunt stilurile ce bifeaza bucatarii atragatoare. Raportarea la culorile anului este o idee geniala de a mobila bucataria. Spre exemplu, ultra violetul este o nuanta in tendinte, ce captiveaza prin eleganta si inovativitate. De preferat este o textura lucioasa, fina, care sa contrasteze cu restul decorului. Combinatiile de alb pentru corpurile suspendate sunt de asemenea optiuni de trecut pe lista de optiuni.

Cu toate ca si tonurile nude sunt optiuni in tendinte, este recomandat a include si pete de culoare, pentru ca acestea energizeaza, imbunatatesc starea de bine. Cei mai multi merg pe principiul stilului simplist, respectiv a tonurilor neutre, ceea ce nu este deloc gresit.

Sunt din ce in ce mai preferate insa mixajele de culori, dar si completarile cu finisaje care sa iasa in evidenta, materiale diferite decat lemnul. Idei in acest sens pot fi solicitate specialistilor. Vor fi necesare insa masuratori exacte ale spatiului in care mobilierul urmeaza a fi amplasat, precum si detalii cu privire la stilul in care mobilierul de bucatarie se doreste a fi realizat.

Indiferent de preferinte insa, expertii ProDesignArt.ro vor gasi calea potrivita pentru a crea mobila potrivita pentru camera in care se realizeaza adevarate minuni culinare – bucataria.