Idei de cadouri de la AraArt pentru persoana iubita

Galeria de arta AraArt este locul in care puteti gasi un cadou unic si cu adevarat special pentru persoana iubita, intr-o marja de pret de cateva sute de euro. De pilda, puteti alege unul dintre romanticele seturi trio mic dejun la pretul de 70 de euro sau un set pentru servirea ceaiului sau cafelei perfect pentru diminetile petrecute in doi, la pretul de 240 euro. Un alt cadou potrivit pentru pastrarea amintirii a doua momente inedite din viata cuplului ar fi setul rame foto din lemn lacuit si aurit, stil Baroc, la pretul de 160 euro.

In special pentru doamnele si domnisoarele pe care doriti sa le impresionati, AraArt propune o fructiera cu trei vase de flori, din sticla opalina, in stil Modern Style, la pretul de 480 euro, care si-ar gasi locul pe o jardiniera disponibila in Galeria AraArt la pretul de 320 euro. De asemenea, potrivita pentru noptiera doamnelor este lampa din bronz si sticla sablata in stil Art Nouveau la pretul de 400 euro. La capitolul tablouri, AraArt recomanda doua compozitii in acvaforte ce redau gingasia si feminitatea unei balerine, intitulate Balerina si Tutu-ul rosu si semnate Cozmin Movila, la pretul de 400 euro, respectiv 550 euro.

Pentru domnii sofisticati, AraArt propune un umbrelar din sticla pictata manual dupa lucrarea lui Salvador Dali ”The Burning Giraffe”, decorata cu aur coloidal in atelierele Goebel, la pretul de 480 euro. O alta idee de cadou ce tine de gustul pentru bauturi rafinate este halba din alama argintata si aurita in interior, in stil Modern Style, la pretul de 240 euro. In plus, pentru fumatori AraArt propune o scrumiera din metal comun argintat la 40 euro sau pe cea din cristal si argint in stil Art Deco la pretul de 140 euro. Iar pentru domnii care adora sa calatoreasca, un cadou potrivit ar fi compozitia Domnul San Marco, o acuarela pe carton subtire semnata Marius Buruiana, pe care specialistii AraArt au evaluat-o la pretul de 500 euro.

Casa de licitatie AraArt s-a deschis in septembrie 2010, avand insa activitate de galerie inca din anul 2005. Galeria s-a remarcat in activitati de ambientare a diferitelor spatii cu lucrari de autor, prin participarea la proiecte ample precum “Cyber Museum”, alaturi de institutii culturale si educationale de referinta din Romania (Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, Institutul de Istoria Artei, I.N.O.E. etc.). In plus, ofera consultanta de specialitate asupra starii de conservare si furnizeaza solutii de panotare corecta a lucrarilor din importante colectii private.