fbpx

Idee de cadou, sau plan de weekend – Fa o plimbare cu barca pe Lacul Snagov

Snagov Luxury Boat Tours va propune o experienta inedita pe Lacul Snagov. Un lac cu o lunga instorie si un mare numar personaje controversate. Vino sa vezi Hollywood-ul Romaniei asa cum se cuvine, dintr-o barca de lux, savurand un pahar de prosecco.

Punctele principale de atractie sunt Manastirea Vlad Tepes, unde este inmormantat corpul decapitat al acestuia, dar si palatul lui Ceausescu. Insa, acestea sunt diminuate de frumusetea naturii. Flora si fauna de pe lac sunt inedite. Exista lotusi adusi chiar din Coreea de Nord de Elena Ceausescu, Nuferi albi, galbeni si mov; restul asteapta sa fie descoperite de dvs.

Plimbarea cu barca dureaza o ora si este cu program flexibil. Barca este un cruiser, high-end cu cabina, masa si canapea din piele. Aceasta este curatata si dezinfectata dupa fiecare plimbare.
Capacitatea maxima este de 6 persoane + sofer.
In pachet sunt incluse ape si o sticla de prosecco pe gheata, ca sa puteti sa va bucurati cum trebuie de experienta.
Plimbarea se termina la clubul nostru nautic de pe malul lacului unde va este servita o cafea. O serviti pe terasa, sau la racoare in barul panoramic deasupra lacului; unde va puteti prelungi ziua cat doriti.

  • Vezi Locatia noastra aici
  • Contact Facebook
  • Telefon: 0729.237.999
  • Pretul pachetului este de 750 lei