fbpx

Idecorate ro Designer amenajari interioare Arta de a crea armonia

Cunostintele unui inginer, imbinate in mod armonios cu talentul unui artist si ideile unui vizionar. Pe scrut, serviciile unui designer de interior. Chiar daca pare un serviciu exclusivist, designul de interior ramane o alternativa extrem de practica pentru toti cei care isi doresc amenajari unice, 100% personalizate, adaptate fie tendintelor in materie de design, fie viziunilor personale.

Banalul poate fi ridicat la rang de arta si poate fi transformat intr-un rezultat spectaculos, doar prin intermediul unui designer amenajari interioare. Pentru lucrari de prima mana, cu o estetica de mare clasa dar si cu o functionalitate crescuta, apeleaza la Idecorate.ro, echipa care-ti defineste si imbunatateste stilul de viata.

Studioul nostru de design te pune la curent cu toate noutatile in domeniul amenajarilor interioare, oferindu-ti, totodata, accesul la solutii practice de amenajare a spatiilor rezidentiale, comerciale, administrative si nu numai.

Idecorate.ro dispune de toate resursele necesare unei amenajari impecabile, dupa ¨chipul si asemenarea¨ clientului dar si dupa exigenele acestuia. Dispunem de tehnologie ultramoderna pentru proiectarea 2D+3D dar si de talentul unor adevarati artisti in ale formelor, culorilor si armoniei, in general.

Designer amenajari interioare-Idecorate.ro: aducem frumosul in viata ta

Frumosul este o stare de spirit, usor de identificat in toate aspectele vietii. Frumosul defineste, inclusiv, confortul caminului! Pentru ca o casa sa devina ¨acasa¨, aceasta trebuie sa te incante cu o atmosfera pefecta, faurita in functie de personalitatea si stilul tau de viata. Amenajarile interioare joaca un rol decisiv in ceea ce inseamna calitatea vietii.

De ce trebuie sa apelezi la serviciile unui designer amenajari interioare?

Raspunsul este unul cat se poate de simplu: pentru ca doar un designer surprinde detalii pe care tu le treci neobservate. Un tablou asezat pe un alt perete si o veioza asezata, strategic, pe noptiera din dormitor pot da o noua valoare spatiului in care traiesti.

Designerul de amenajari interioare lucreaza avand ca repere doua dintre cele mai importante cerinte: aspectul si utilitatea. Nimic nu este asezat intamplator si nimic nu ramane neexploatat. Totul se imbina cu armonie, intr-un echilibru dictat de estetica si bon ton.

De asemenea, designerul de interioare pune in balanta ultimele tendinte in materie de amenajari&decoruri si preferintele personale, astfel incat rezultatul sa impresioneze prin unicitate.

O casa amenajata de un designer profesionist, se vede, se simte!

Designer amenajari interioare, doar prin Idecorate.ro-Din pasiune pentru frumos

Daca vrei sa ai garantia unui camin ¨proiectat¨ intocmai dupa preferintele tale, Idecorate.ro iti pune la dispozitie designer amenajari interioare. Suntem o alegere inspirata ori de cate ori vrei sa aduci o nota de originalitate, prospetime si de nou in propriul camin, sau in spatiile in care iti desfasori cea mai mare parte a timpului.

Proiectele de amenajari interioare sunt realizate minutios, pe baza unor etape bine stabilite. Inainte de demararea lucrarilor dorim sa cunoastem in detaliu atat spatiul de amenajat cat si gusturile/necesitatile clientilor. Informatiile sunt culese in urma intalnirilor direct cu beneficiarul. In etapa urmatoare propunem vaiante de amenajare in 2D (vedere de sus) sau 3D (detalierea fiecarei zone). Cream un concept personalizat si ne ocupam personal de achizitionarea elementelor de decor in baza cataloagelor si a brosurilor de la furnizorii si partenerii nostri.