fbpx

Iata sistemul de la baza selectiilor de pariuri fotbal de tip Peste/Sub!

pariuri fotbal

In prezent, ofertele de pariuri fotbal online asigura o accesibilitate si o diversitate fara precedent. Indiferent de directia in care se indreapta partida sau de detaliile minore din teren, optiunile de pariere acopera in intregime fenomenul fotbalistic.

Un simplu click pe oferta oricarui mare site de pariuri sportive iti va dezvalui o lista uriasa de optiuni si selectii, in special in cazul evenimentelor importante din fotbalul romanesc si international. Printre cele mai populare selectii din ofertele de pariuri fotbal se regasesc si pariurile de tip Peste/Sub (Over/Under). Descopera, in randurile de mai jos, tot ce trebuie sa stii despre optiunile de acest tip si cum sa le folosesti in avantajul tau!

Care sunt optiunile de tip Peste/Sub?

Sistemul Over/Under este caracteristic pariurilor care implica un numar incert de evenimente. In oferta de pariuri fotbal Get’sBet, de exemplu, acest sistem corespunde selectiei pentru numarul de goluri dintr-o partida, numarul de cartonase sau numarul de cornere. Optiunea de Total Goluri este cea mai populara optiune de aceasta natura, iar varianta standard pentru majoritatea meciurilor este de Peste/Sub 2,5 goluri.

Pentru a plasa un astfel de pariu, va trebui sa anticipezi daca se vor inscrie mai multe sau mai putine goluri decat baremul ofertei de pariuri fotbal pe care ai ales-o. In cazul partidelor echilibrate, diferenta de cote dintre selectia Peste si cea Sub nu va fi una foarte mare, asadar va trebui sa iti folosesti experienta pentru a dezvolta o strategie eficienta.

In cazul baremului de 2,5 goluri, pentru optiunea Sub, meciul va trebui sa aiba cel mult 2 goluri pentru a fi un pariu castigator, iar optiunea Peste va implica 3 goluri sau mai multe. Nu conteaza ce jucator sau ce echipa inscrie; tot ce conteaza este ca numarul total de goluri din timpul regulamentar de joc sa corespunda selectiei pe care ai facut-o.

Daca esti indecis in cazul baremului de 2,5 goluri, casele de pariuri iti vor oferi si optiuni in care poti avea incredere mai multa (Peste 0,5 goluri sau Sub 4,5 goluri), insa cotele nu vor mai fi atat de mari.

Atunci cand cauti cote mari, poti alege Sub 1,5 goluri (maximum un gol in meci) sau chiar Peste 3,5 goluri (cel putin 4 goluri inscrise). Bineinteles, cotele vor fi stabilite si in functie de stilul de joc si performantele echipelor din teren, intrucat o echipa foarte puternica poate marca mult impotriva uneia care incearca sa se salveze de la retrogradare.

De ce baremul cuprinde jumatati de gol?

In primul rand, trebuie sa stii ca toate ofertele serioase folosesc acest tip de departajare in cazul selectiilor Peste/Sub de orice natura (goluri, cornere, cartonase etc). Bineinteles, nu se va marca niciodata jumatate de gol, iar ocaziile nu sunt contabilizate de oferta de pariuri fotbal, insa aceasta notatie este utilizata pentru a diferentia clar rezultatul pariului.

Daca optiunea ar avea forma Peste/Sub 2 goluri, iar meciul s-ar termina cu rezultatul de 1 la 1, pariurile ar fi nule (sau ar fi necesara o regula suplimentara care sa precizeze cine castiga sau pierde in aceasta eventualitate).

Practic, jumatatea de gol clarifica deznodamantul partidei pentru fiecare parior. Acestea fiind zise, pentru a castiga un pariu de Peste 2,5 goluri, va fi necesar ca echipele de pe teren sa marcheze de cel putin 3 ori pe durata celor 90 de minute regulamentare.

Varietatea este o regula de baza a ofertelor de pariuri fotbal, asadar vei avea o intreaga serie de valori pentru totalul de goluri din fiecare meci (intre 0,5 si 6,5, de regula). Astfel, fiecare parior are posibilitatea de a opta pentru varianta care i se pare cea mai valoroasa din perspectiva raportului risc-castig.

Articol realizat de iAgency.ro – agentie optimizare SEO