Iata de ce masina ta are nevoie de curatare calamina!

Motor mai puternic si mai curat! Da, acum este posibil! Specialistii recomanda curatare calamina pentru solutionarea tuturor problemelor ce tin de slaba functionare a autoturismului tau. Pe baza unor aditivi special conceputi, calamina depusa pe piesele motorului este indepartata cu succes, astfel ca te poti bucura nu doar de cativa cai putere in plus, ci si de un automobil mai prietenos cu mediul inconjurator.

Spune nu depunerilor de calamina si bucura-te de un motor mai efcient, cu un consum mai mic de combustibil. Lunar vei face economii substantiale si te vei putea deplasa pe distante lungi fara grija acului de benzina.

Curatare calamina-Calamina, o problema pe termen lung cu efecte imediate

Calamina este o substanta rugoasa de culoare negru-cenusiu sau roscat formata din produsi ai oxidarii, polimerizarii, condensarii si cracarii hidrocarburilor grele din combustibil sau din uleiul patruns in camera de ardere. De asemenea, calamina se formeaza si din cauza prafului aspirator din motor, sau a  reziduurilor metalice, in urma uzarii mecanismului motor.

Calamina poate fi observata sub fora unui strat de cativa mm grosime pe peretii camerei de ardere, pe capul pistonului, pe supape sau bujii.

Printre semnale ca autovehiculul tau se confrunta cu problema depunerilor de calamina, se numara: pornire greoaie (mai ales in sezonul rece), putere diminuata a motorului, acceleratie ingreunata sau cu probleme (sacadari, vibratii, etc.), fum negru pe esapament. Probabil cel mai usor de sesizat este consumul anormal de combustibil. Cand piesele masinii sunt acoperite cu depuneri de calamina, apare problema consumului ridicat de combustibil.

De asemenea, la masinile noi, pot sa apara atentionari luminoase in computerul de bord.

Curatare calamina-Sfaturi utile

Un autovehicul este predispus la aparitia depunerilor de calamina  atunci cand nu este condus pe distante lungi, ci doar in regim de oras, cu opriri si porniri dese, sau cand nu este turat corespunzator.

Pentru evitarea depunerilor de calamina se recomanda mersul turat (3.000-3.500 rot/min.). Cu alte cuvinte, sunt indicate drumurile lungi, pentru ca doar pe distante mari motorul ajunge la parametrii optimi de functionare. De exemplu, cu o temperatura normala, fara oprire, motorul incepe sa arda depunerile de mizerii.

Daca problemele nu dispar, cel mai practic sfat este sa te adresezi unei firme cu servicii specializate de curatare calamina. Pe baza unor substante de curatare special concepute, calamina este indepartata in totalitate de pe suprafata pieselor, astfel ca automobilul devine mai economic, mai prietenos cu mediul inconjurator si mai usor de condus.

decarbonizaremotor.ro

auto.hho @yahoo.com

0746 017 701