fbpx

Iata cum poti sa folosesti tabla decapata de la Marola!

tabla decapata

Esti in cautare de tabla decapata la pret redus? Alege ofertele de la Marola!

Tabla decapata este un material potrivit pentru orice tip de proiect in care iti doresti sa ai rezultate bune si o rezistenta adecvata permanent. Daca nu ai timpul necesar sa te plimbi prin oras dupa materiale, la Marola ai posibilitatea de a comanda orice ai nevoie online, iar in cel mai scurt timp va ajunge la tine in fata usii. De asemenea, vei gasi o multitudine de promotii, oferte si reduceri aplicate la toata gama de produse din domeniul constructiilor.
tabla decapata
Ceea ce ii confera o rezistenta in plus si reprezinta si un avantaj pentru tabla decapata este procesul de fabricare si prin intermediul caruia se obtine acest material. In cadrul acestui proces de productie, Asadar, acest material are nevoie de o etapa particulara in procesul de obtinere, adica laminarea la rece. Pentru a se obtine aceasta tabla decapata, otelul, material ce reprezinta materia prima din care se obtine, este trecut prin interiorul unor role care apoi il preseaza si il ruleaza de mai multe ori pentru a il subtia. Intreg acest proces are loc la o temperatura foarte scazuta, sub cea de recristalizare. Datorita acestui element particular se pot obtine o serie de grosimi specifice si caracteristice nevoilor clientilora. Procesul de laminare la rece ajuta ca tabla decapata sa ajunga la diverse grosimi, mult mai stricte in comparatie cu procesul de laminare la cald.

Care sunt principalele caracteristici pe care le are acest marial?

Exista mai multe proprietati care fac ca tabla decapata sa fie in topul preferintelor clientilor. Avand in vedere ca se poate integra intr-o diversitate de proiecte, acest material poate fi vopsit dupa pretentiile proiectului respectiv. De asemenea, prin intermediul procesului de zincare i se ofera acestuia o durata de utilizare mai mare, deoarece i se va mari cu un procent suficient de mare rezistenta la actiunea agentilor corozivi care il pot afecta.

Este foarte important sa folosim produse calitative pentru proiectele care fac parte din categoria constructiilor, deoarece exista riscul ca rezultatul final sa nu fie conform asteptarilor sau, mai rau, sa fim nevoiti sa schimbam produsele ulterior.