Iarmarocul Bucurestilor chiar la el acasa cu un invitat special: Comunitatea Elena din Romania

In acesta sfarsit de saptamana se dezlantuie simfonia toamnei, cu miresme de gratare bine incinse, asezonate cu muraturi care pastreaza inca aroma verii, gemuri facute de adevarate gospodine, care au acelasi gust pe care il simteam in copilarie, covrigi, turta dulce si multe altele.
Pentru ca si albinele au fost foarte muncitoare toata vara, rarele sortimente de produse apicole pe care va invitam sa le degustati sunt si ele la inaltime: miere de castane, miere de lavanda, miere de afine, miere de rapita, miere de zmeura, miere cu migdale sau cu nuci, energizant natural din ingrediente apicole cu polen si nuca, propolis si multe altele.
Iarmarocul Bucurestilor va aduce in prim plan specialitati de branza cu paprika, cu marar si chimen salbatic.
Si pentru ca nu poate lipsi adevarata paine de casa, traditional romaneasca si nu numai (avem si specialitati de paine cu masline, cu ardei si cu cartofi), va invitam sa le savurati alaturi de noi.
Vedeta evenimentului este dulceata de ardei iute pe care va invitam sa o degustati. Va garantam ca de acum inainte va fi o delicatesa, pe masa dumneavoastra.
Si pentru ca niciun eveniment nu se poate numi sarbatoare fara muzica, vineri la orele 15.30, copiii de la Clubul Copiilor Sector 4 ne vor incanta cu un concert live de muzica folk, sub indrumarea profesorului coordonator Claudia Paun.
Surpiza Iarmarocului este data de Asociatia Comunitatii Elene care ne va incanta cu doua amsambluri de dans, din Bucuresti si Prahova, cu specific grecesc. Acest eveniment se va desfasura sambata, la orele 12.30.
Tot Comunicatea Elena va fi prezenta cu un stand in care isi vor promova portul traditional si activitatile din Romania.
Pentru ca nu putem ignora bucataria greaca, gospodinele elene ne vor gati placinta traditionala cu branza si spanac.
Ce mai gasim la Iarmaroc?
Multe, multe si marunte, asa ca asteptam sa ne vizitaţi plini de curiozitate, intr-o atmosfera a iarmarocului de pe timpuri.

Iarmarocul Bucurestiului 22-24 Octombrie 2010
Organizatori: Hello Events si Rose Events.
Loc de desfasurare: Muzeul Municipiului Bucuresti
Program: V 10.00-20.00
S 10.00-20.00
D 10.00-18.00