Iareduceri: dispozitive pentru spioni

IaReduceri.ro este site de reduceri verificate, site dedicat utilizatorului ce doreste sa cumpere produse sau servicii in perioada lor de reduceri.
Categoriile de reduceri din site sunt: sanatate cosmetica, produse, bio si servicii.
Cateva dintre reducerile la dispozitive pentru spioni:
Pix cu camera spion si slot de card, Camera video ascunsa in ochelari spion Dispozitiv localizare si spionare GSM, Ceas spion metalic cu camera video, Ochelari cu camera spion, Dispozitiv spion ce trimite poze live, Mini reportofon spion mascat in stick Microfon SPION cu Activare Vocala, Ascultare, Tanc spion cu camera si acumulator, Ceas Spion 16GB Business Design, Ceas Spion Black Simplicity Curea de piele, ceas de birou cu camera spy, Ochelari spionaj si filaj, Camera spionaj ascunsa in cheie auto, Pix Spy Pen Camera video 4 GB, Camera spy ascunsa in cravata, Borseta cu camera spy, Telecomanda si si alte accesorii Pix Spy cu detectie miscare, camera inclusa, Prelungitor Spion cu senzor vocal!
Cateva chestiuni din istoria spionajului:
Spionajul este o activitate desfășurată de unele persoane numite spioni. Scopul acestei activități este de a urmari una sau mai multe persoane, instituții sau țări pentru a afla intențiile sau activitățile acestora.
Termenul de spionaj este deseori asociat cu statul care spionează dușmani pentru a le afla urmatoarea miscare. Multe națiuni spionează la o anumită perioadă atât dușmanii cât și aliatii pentru a fi siguri ca nu sunt sabotati. Spionul este un agent angajat să obțină astfel de informații. Acesti spioni au nevoie de o aparatura performanta pentru a-si desfasura activitatea. Deseori sunt folosite dispozitivele de localizare si camerele video amplasate in deferite obiecte. (genti, telecomezi, prize, pixuri, …).
Spionajul industrial este o expresie folosită pentru a descrie spionajul realizat pentru scopuri comerciale, nu cel pentru siguranta nationala.
La cel mai inofensiv nivel, termenul se referă la metode legale de examinare a site-urilor web, a publicatiilor etc, sau pentru a determina activitatea unei corporatii, pana la metode ilegale cum ar fi : santaj, mita, violenta.
Incidentele cu privire la spionaj dateaza de-a lungul istoriei.
Egiptenii au avut un sistem bine dezvoltat pentru obținerea informatiilor, iar evreii au folosit și ei spionii .
Mai recent spionii au jucat un rol important în Anglia. Japonia a folosit deseori asa numitii ninja pentru a strânge informațiie.
Multe metode antice dateaza si astazi.
Razboiul Rece a implicat spionaj intens intre Statele Unite , aliații săi, Uniunea Sovietica, Republica China și aliații acestora, referitor mai ales la armele nucleare.
Mai nou, agențiile de spionaj au urmărit comerțul ilegal de droguri și persoanele bănuite de complicitate sau activități teroriste.
Timp de trei decenii Statele Unite și-au cultivat cele mai bune și inteligente dispozitive în domeniul comunicațiilor și controlului.
Totuși, se spunea că Uniunea Sovietică avea cele mai mari și mai avansate rețele de spionaj în timpul existenței sale, infiltrându-se în cele mai sigure locuri de pe planetă, fapt care a contribuit la dezvoltarea multor scandaluri.
Contraspionajul reprezintă spionajul direct împotriva sistemului de spionaj al dușmanului. Multe guverne și armate au organizații speciale care îndeplinesc acest rol. Aceste metode includ supravegherea suspecților și a comunicațiilor acestora. Cand spionii sunt descoperiti pot fi arestati dar este mult mai eficient sa ii pastreze pentru a afla informatii suplimentare. Activitățile de informații și contrainformații nu apar numai între guverne, dar și între industrii sau grupuri teroriste.