„Ia Startul Online” – un program dedicat dezvoltarii antreprenoriatului in e commerce

2 februarie 2010
Autor:
dowmedia08

Bucuresti, 02 februarie 2010 - O initiativa unica ce are drept scop sprijinirea crearii de magazine online si, in acelasi timp, dezvoltarii antreprenoriatului in domeniul e-commerce o reprezinta programul „Ia Startul Online”, initiat si lansat sub egida „Sprijinim Start-up-urile din e-commerce”de catre agentia online WebMade, cu sprijinul partenerilor sai de afaceri Fan Courier, Linea Directa Communication si Host Vision.
Dedicat in principal antreprenorilor care doresc sa acceseze domeniul e-commerce, programul ofera o serie de facilitati si beneficii de natura financiara si tehnica menite sa contribuie la scaderea costurilor operationale generate de lansarea si gestionarea unui magazin online, pe de o parte. Pe de alta parte, programul „Ia Startul Online” integreaza toate serviciile care sunt necesare demararii operationale a unui magazin online prin oferirea „la cheie” a platformei e-commerce, a serviciului de curierat, a pachetelor de hosting share si dedicat, a serviciului de inregistrare domenii, a serviciilor de outsourcing si suport pe vanzari, marketing direct, lead generation, suport clienti si help desk, a serviciului de administrare si intretinere a magazinului online, plus servicii de consultanta in e-commerce, in marketing si comunicare online.
„Ne dorim sa contribuim la dezvoltarea sectorului e-commerce si, de asemenea, sa oferim clientilor nostri solutii complete pentru crearea si gestionarea magazinelor online. Solutii complete inseamna ca oferim „la pachet” practic tot ce are nevoie un antreprenor pentru a lansa propriul magazin online cu minimum de efort si de cheltuieli si ne implicam activ in sprijinirea procesului decizional”, spune Flavius Vasilescu, Managing Director, WebMade.
Astfel, platforma de e-commerce, lansata concomitent cu acest program de catre WebMade sub denumirea „eZcommerce”, este oferita in regim SaaS si poate fi inchiriata fara nici un cost in varianta Start (dar clientul poate opta si pentru achizitia acesteia), serviciul curierat al Fan Courier si pachetele de hosting ale Host Vision sunt oferite la tarife preferentiale, iar serviciile de outsourcing pe vanzari, suport clienti si marketing direct ale Linea Directa Communication pot si accesate de catre client in conditii speciale.
O noutate o constituie faptul ca platforma eZcommerce in varianta Premium este oferita spre inchiriere nu contra unui tarif fix, ci a unui comision lunar din vanzari, deoarece este posibil ca magazinul online sa nu aiba rentabilitatea dorita si de aceea credem ca este mai bine sa tarifam performanta acestuia.
„Din dorinta de a ne constitui un real ajutor pentru antreprenorii din e-commerce, ne propunem sa marim aria facilitatilor de care acestia sa poate beneficia in procesul de lansare si gestionare a magazinelor lor online prin a dezvolta noi parteneriate pe segmentele care in prezent au ramas neacoperite si speram ca antreprenorii sa vada in acest program o valoare adaugata pentru business-urile lor online”, spune Flavius Vasilescu.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram