fbpx

HUNTER debuteaza in Sibiu

“Am participat alaturi de colectia Rue des Trucs si la Festivalul de Moda Craiova, unde am avut un real succes. Sibiul este un oras special pentru noi si suntem incantati sa fim prezenti cu colectia noua.”, a declarat Alin Galatescu, critic de teatru si analist al fenomenului modei.

Dupa lansarea a patru colectii, in acest an Rue des Trucs a pregatit prima colectie resort inspirata de luxul sejururilor pe Riviera Franceza, liniile fluide si transparente invitand briza mediteraneana si soarele bland sa sublinieze siluetele relaxate de vacanta. Rue des Trucs nu promoveaza hainele cu destinatie specifica, ci recomanda ca tiparele sa fie sparte si reinventate iar parteneriatul cu Hunter duce colectia mai departe. Pentru ca vacanta, pe langa sejururi insorite si lenese, inseamna calatorie, aventura si explorare. Materialele confortabile si liniile lejere ale colectiei se completeaza intr-o alaturare neasteptata cu cizmele Hunter, cele mai indragite de catre iubitoarele de moda din intreaga lume.

Produsele Hunter pot fi achizitionate direct de pe www.wellies.ro, www.mycloset.ro sau la magazinul People’s Fashion in AFI Cotroceni.