fbpx

Hrana pentru caini

Este foarte important sa oferim cainelui hrana adaptata nevoilor si varstei sale, fie ca este hrana uscata sau umeda, calitatea acesteia trebuie sa fie super premium, continand ingrediente atent selectionate pentru a sustine un stil de viata sanatos.
Cand alegem hrana pentru cainele nostru trebuie sa luam in calcul varsta acestuia si bineinteles ingredientele continute de produsul ales, acestea trebuie sa fie naturale si fara conservanti artificiali.
Hrana pentru caini juniori de la Equilibrio are in compozitie ingrediente ce sustin procesul de crestere si dezvoltare, nu contine ingrediente sau inlocuitori si potentiatori de aroma artificiali si in plus are la baza o combinatie ideala de vitamine si proteine. O alimentatie sanatoasa va ajuta cainele sa se dezvolte armonios si il va ajuta sa faca fata mult mai usor conditiilor meteo nefavorabile sau unor afectiuni pe care deja le are.
De ce sa alegem Equilibrio pentru cainele nostru?
– Are in compozitie ingrediente naturale
– Nu contine conservanti sau arome artificiale
– Contine vitamine si nutrient ce ajuta la imbunatatirea starii de sanatate.
– Are in gama de produse diverse sortimente destinate cainilor ce sufera de diverse afectiuni de sanatate: boli renale, hepatice, problem cu obezitatea, etc.
Pe animaland.ro puteti gasi hrana pentru caini, de la Equilibrio si Animonda – branduri pentru care detinem exclusivitate si pentru care garantam calitatea super premium.