Horus Center mereu alaturi de tine

Horus Center este o companie formată din oameni dedicaţi, entuziaşti şi profesionişti. Cu o istorie de peste 10 ani în spate, şi cu o paletă largă de clienţi, atât din Piteşti, cât şi din ţară, putem aprecia că am reuşit să construim o relaţie puternică, bazată pe încredere, cu toţi partenerii de interes.
Horus Center a pornit de la o idee îndrăzneaţă care a prins contur şi s-a dezvoltat prin implicarea şi dăruirea tuturor celor care au fost alături de noi. Suntem mândri de faptul că portofoliul nostru cuprinde de o varietate foarte largă de produse de papetărie, birotică şi tipizate. Nevoile clienţilor noştri sunt din ce în ce mai variate, astfel încât de fiecare dată venim cu soluţii practice şi inovatoare.
Încă de la început, am ţinut pasul cu trendurile din piaţa de consum astfel că, de curând am creat un magazin online pentru a le oferi clienţilor noştri posibilitatea de a-şi face cumpărăturile în cele mai bune condiţii şi pentru a economisi timp şi energie. Pentru aceasta, ne-am diversificat oferta de produse şi am inclus jucării, rechizite şcolare, produse de curăţenie pentru casă şi birou, o gamă de electro & IT, şi chiar un serviciu de service şi mentenanţă pentru calculatoare, imprimante şi reţele informatice.
Situaţia economică actuală este destul de delicată, astfel că venim în preîntâmpinarea nevoilor partenerilor noştri cu o mulţime de promoţii, reduceri, campanii şi concursuri pentru o experienţă cât mai plăcută la cumpărături alături de noi.
Echipa Horus Center lucrează cu multă dăruire, în fiecare zi, pentru ca biroul tău să zâmbească!