fbpx

Horus Center este alaturi de copii cu autism

  În perioada 1-31 mai 2014, Horus Center va desfăşura o campanie de responsabilitate socială corporativă: “Autism: să fii diferit e un lucru bun!” care are drept ţintă ajutorarea copiilor diagnosticaţi cu autism din cadrul Asociaţiei Părinţilor Copiilor cu Autism Argeş.
  Campania se bazează pe o strategie de marketing relaţionat unei cauze şi anume un procent de 5 % din comenzile făcute online care conţin produse din categoriile: şcoală şi jucării va fi direcţionat către asociaţie. La finalul campaniei, pe 31 mai, în parteneriat cu Palatul Copiilor şi Elevilor Piteşti, vom sărbători Ziua Internaţională a Copilului prin dans şi desen, iar la sfârşitul activităţii suma adunată va fi donată copiilor.
  Campania de responsabilitate socială corporativă a luat naştere în momentul în care am identificat o problemă sensibilă în comunitatea în care acţionăm. Ne dorim să fim alături de oameni şi să ne implicăm activ în derularea de proiecte generate de nevoile partenerilor noştri de interes. Campania face parte din strategia generală de comunicare a companiei Horus Center şi îşi propune ca, în final, să le ofere o şansă în plus copiilor diagnosticaţi cu autism în lupta zilnică dusă cu marea provocare a vieţii lor: autismul. Ne dorim ca această campanie să reprezinte un punct de sprijin în integrarea lor în comunitate deoarece să fii e un lucru bun!
  Asociaţia Părinţilor Copiilor cu Autism Argeş (A.P.C.A Argeş) este o asociaţie cu personalitate juridică, de drept privat, neguvernamentală, non-profit şi apolitică. A fost înfiinţată la începutul anului 2011 şi are drept scop sprijinirea copiilor cu autism şi a familiilor acestora în vederea asigurării drepturilor lor fundamentale prin a oferi şanse reale de recuperare a copiilor cu autism. În cadrul asociaţiei fac terapie 21 de copii diagnosticaţi cu autism cu vârste între 3-12 ani.