fbpx

Holland Farming Agro Solutii optime pentru recolte profitabile

Holland Farming Agro, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii profesioniste pentru agricultura, dezvolta noi strategii pentru a creste productivitatea clientilor sai. Noi hibrizi performanti de legume, ingrasaminte naturale, solutii personalizate sunt doar cateva dintre directiile proiectate pentru a fi puse in practica inca din aceasta toamna.

De peste 16 ani, CROPMAX, fertilizantul foliar ecologic numarul 1 in Romania este folosit de foarte multi producatori cu succes si rezultate excelente, atat la cultura mare cat si in productia de legume.Ingrasamantul este certificat de catre Uniunea Europeana pentru a fi utilizat in agricultura ecologica si contribuie la sporirea productiei si la obtinerea de recolte sanatoase. Compozitia unica a produsului face ca acesta sa fie indispensabil de-a lungul unui sezon de cultura.0
An de an, Holland Farming Agro a imbogatit oferta de produse tocmai pentru a fi cat mai aproape de cerintele clientilor, in prezent acoperind un segment foarte important din piata de seminte din Romania cu o oferta variata si complexa a gamei de hibrizi si soiuri de legume.
Rijk Zwaan, reprezentat in Romania in exclusivitate de catre Holland Farming Agro, a creat hibrizi noi de legume care, pot fi cultivati mai usor, cu costuri mai mici, care ofera consumatorului un produs cu gust si aspect deosebit. Din gama hibrizilor de legume Rijk Zwaan sunt apreciati atat hibrizii consacrati dar si ultimele noutati: la tomate – Mahitos F1, Alamina F1( 73-672), Attyia (73-667) Doufu (73-521), la castraveti:- Lenara F1 si Chaikovskiy F1 si la varza: Lemma F1, Gintama F1, Secoma F1 si Septima F1.
Alaturi de noutatile in materie de seminte ale firmei Rijk Zwaan, Holland Farming Agro a prezentat in cadrul Indagra 2013 si gama de ingrasaminte oferite de catre Everris (Scotts) si Atlantica Agricola, cele mai populare fiind: Agromaster, Agrolution pH Low – produse Everris si Nemagold –produs Atlantica.
Intreaga oferta de produse prezentata de Holland Farming Agro clientilor sai este conforma cu standardele de calitate solicitate de legislatia in vigoare.
Specialistii Holland Farming Agro sunt pregatiti sa raspunda solicitarilor tuturor clientilor si sa le ofere consultanta tehnica si financiara si, in acelasi timp, solutii optime pentru a obtine recolte profitabile,

Portofoliul Holland Farming Agro cuprinde marci de renume in agricultura la nivel mondial: gama de hibrizi de legume (tomate, ardei, castraveti, vinete, varzoase, radacinoase, legume pentru frunze) de la Rijk Zwaan, soiuri consacrate de legume Pieterpikzonen si soiuri de fasole, mazare, dar si hibrizi de porumb de la Popvriend, biostimulatori de crestere si dezvoltare Holland Farming si Atlantica Agricola, substraturi pentru horticultură – pastile si poturi pentru producerea rasadurilor de legume de la Jiffy, substraturi pentru semanat si repicat Novarbo-Biolan si Terracult, precum si aparatura de masurat – termometre, umidometre, tensiometre, pH-metre si diverse alte aparate folosite de producatorii de legume, in producerea legumelor in solar sau camp deschis – Step Systems.

2013 Grandz Comunicare