HipnoInventeaza te: curs practic despre puterea şi beneficiile autohipnozei

Andrei M. Ludoşan susţine sâmbătă, 11 iunie 2011, orele 10.00-18.00, în incinta restaurantului Chez Alain, workshopul “Puterea Autohipnozei: HipnoInventează-te!”.
“Puterea Autohipnozei: Hipnoinventează-te!”este un curs practic de o zi, centrat pe autohipnoză ca tehnică fundamentală pentru managementul interior, împlinirea şi succesul personal. Ajuns la a patra ediţie în Bucureşti, workshopul oferă o metodă rapidă şi eficientă de găsire a soluţiilor personale, care poate fi practicată cu uşurinţă în afara cursului. Pentru a facilita utilizarea acestui instrument, cursul este însoţit de un Ghid Practic şi un CD de autohipnoză .
Puterea Autohipnozei îşi propune să familiarizeze participanţii cu ce înseamnă hipnoza şi autohipnoza, cu modul în care îşi pot induce rapid autohipnoza şi, mai ales, cum să o centreze pe atingerea obiectivelor şi obţinerea rezultatelor de care au nevoie. Aşadar, cursul se adresează celor care îşi doresc să rezolve una sau mai multe probleme specifice (fobii, slăbire, renunţarea la fumat, probleme emoţionale, încredere în sine etc.), persoanelor care consideră că nu mai fac faţă, celor care au încercat deja soluţii care nu au mers şi celor care au nevoie de o metodă pentru dezvoltarea lor personală. Pentru rezultate de lungă durată, workshopul include si o sesiune de follow-up, care se va stabili ulterior, în funcţie de solicitările participanţilor.
„Cursurile de autohipnoză au apărut ca rezultat al dorinţei mele de a veni în întâmpinarea unui număr cât mai mare de persoane şi de nevoi. Consider autohipnoza un instrument eficient si accesibil, asupra căruia doar participantul are control, întrucât el este cel care face legătura între resursele sale şi soluţia optimă. Deci ţine de fiecare dintre noi să lucrăm la propriile noastre temeri, probleme, nevoi prin noi înşine şi ceea ce reprezentăm noi ca tot unitar.” Andrei M. Ludosan, Manager General Orange Pen Training.
Costul workshopului este de 250 RON, iar înscrierile şi plăţile se fac la sediul Orange Pen Training sau prin transfer bancar până pe 10 iunie. Pentru achitarea in avans pana la data de 6 iunie 2011, se face o reducere de 20% – deci costul final este de 200RON. În preţ sunt incluse: CD-ul de autohipnoza, Ghidul Practic de autohipnoza, workshop-ul suplimentar de follow-up, pauzele de cafea.
Pentru informaţii suplimentare luaţi legătura cu Tăbuşcă Alina, PR Manager, Alina.tabusca@orangepen.ro, 0757834251 / 0735 641 931.