fbpx

HiGeen gel antibacterian pentru maini pentru adulti si copii

Acest produs, HiGeen gel antibacterian pentru maini pentru adulti si copii este un produs care dezinfecteaza mainile cu usurinta in lipsa apei si sapunului. Datorita formulei sale delicate este indicat de folosit si pentru copiii mai mari de peste 5 ani. Acesta este bogat in vitamine si glicerina si va pastreaza mainile fine si catifelate pentru mai mult timp. Produs antibacterian si antifungic lupta cu succes impotriva virusurilor si bacterilor. Disponibil in diferite arome, este un gel inovator foarte apreciat de catre cei care tin cu adevarat la sanatatea proprie.

Igiena mainilor noastre reprezinta un principiu primordial de viata, pe care incercam sa il implementam si pentru copiii nostri. Din grija pentru cei mici si din respect pentru cei mari s-a nascut acest produs unic care face fata cu brio tuturor microbilor cu care intram in contact zi de zi. Insa, avand in vedere ca mai ales copiii sunt cei mai predispusi a se imbolnavi prin contactul mainilor murdare, trebuie sa fim precauti si sa ne igienizam asa cum se cuvine. Uneori spalatul cu apa si sapun pare mai dificil pentru cei mici, sau chiar nu avem o sursa disponibila in acest sens asadar gelul de la HiGeen vine in ajutor imediat. Folositi doar o picatura, masati usor si bucurati-va de renumele acestor produse se igiena.

HiGeen gel antibacterian pentru maini pentru adulti si copii – distruge microbii in cateva secunde

In lupta cu microbii, bacteriile si virusurile am gasit un aliat de nadejde, si-anume: HiGeen gel antibacterian pentru maini pentru adulti si copii. Avand in compozitie un aport consistent se glicerina si vitamine, gelul de la HiGeen actioneaza imediat protejand pielea si curatand-o in profunzime. Noi ne-am gandit la toate, am ales ingrediente de calitate superioara cu o gama de mirosuri apreciate si de catre cei mici, facandu-le mult mai accesibile si pentru cei mai capriciosi copii.

Disponibil in recipiente mici, usor de transportat acestea pot fi strecurate cu usurinta in geanta pentru a le avea mereu la indemana. Trebuie sa ii ajutam pe cei mici sa isi dezvolte obiceiul sanatos de a se curata pe maini in mod corect, oriunde s-ar afla. De aceea, urmand obiceiul adultilor, suntem siguri ca o sa le foloseasca si ei cu regularitate, ori de cate ori este nevoie.

HiGeen gel antibacterian pentru maini  pentru adulti si copii – folosit cu scopul de a prevenii transmiterea bolilor.

Acest dezinfectant este foarte eficient atunci cand vine vorba despre cel mai bun mod de a proteja mainile si ale apara de microbi, atunci cand nu exista apa si sapun in imprejurimi. Folosit pentru a tine bolile la distanta HiGeen gel antibacterian pentru maini pentru adulti si copii omoara 99% din bacterii si se bucura de prestigiu pretutindeni.

Aplicati doar o picatura si veti vedea ca solutia se absoarbe rapid in piele si va lasa mainile curate si catifelate. Testat si aprobat de catre laboratoarele de cosmetica este ideal de folosit in special, cand frecventateaza locurile publice, atat copiii si adultii.