Herastraul, unul dintre locurile perfecte din Bucuresti pentru organizarea de evenimente

Cei care doresc sa organizeze un eveniment cu multi invitati au probleme destul de mari in a gasi locatia perfecta, cel putin in Bucuresti. Desi este un oras mare, cu mii de restaurante si locuri de promenada, Bucurestiul nu reuseste sa acopere toata nevoia de spatii pentru evenimente, motiv pentru care an de an se dau adevarate lupte pentru rezervarea localurilor foarte populare.

Daca vrei sa scapi de acel peisaj urban si sa organizezi un eveniment cat mai aproape de natura, nu trebuie sa pleci din oras. Parcul Herastrau, sau mai nou Parcul Regele Mihai, este un adevarat colt de rai in care se evidentiaza cateva restaurante precum Meadows, in care se pot organiza evenimente excelente in mijlocul naturii, dar totusi in mijlocul orasului.

 

De ce sa alegi un Restaurant Herastrau?

 

Exista mai multe motive pentru o astfel de alegere:

  • Peisajul oferit de parc este unul idilic. Accesul catre imensul lac Herastrau si cantitatea deloc de neglijat de copaci, flori si alta vegetatie fac din acest parc o zona foarte atractiva din punct de vedere vizual.
  • Accesul este facil. Accesul in zona parcului este foarte usor iar majoritatea restaurantelor din Herastrau pun la dispozitia clientilor numeroase locuri de parcare. Faptul ca exista locuri de parcare este, fara doar si poate, unul dintre cele mai atractive lucruri.
  • Atmosfera este una relaxata. Multe dintre restaurantele din Bucuresti au o atmosfera apasatoare, generata de traficul sufocant si de cladirile gri, inalte si greoaie. Daca vorbim despre un restaurant Herastrau, vorbim despre o cu totul si cu totul alta atmosfera, asemanatoare cu cea dintr-un sat de vacanta.
  • Exista mai multe optiuni in ceea ce priveste spatiul de organizare a evenimentului. Rstaurantul Meadows, spre exemplu, pune la dispozitia clientilor atat un spatiu interior generos, cat si o terasa ideala pentru evenimentele organizate pe timp de vara.

 

De ce sa alegi Meadows?

 

Ne-am legat pana acum de restaurantul Meadows pentru ca am descoperit in aceasta locatie acel echilibru de care are nevoie un restaurant de nunta. Sunt o multime de mici detalii care il fac o alegere excelenta pentru evenimente, dar si pentru iesirile in familie de sambata seara. Este adevarat ca nu este un restaurant tocmai ieftin, insa este foarte solicitat. Tocmai de aceea, in cazul in care doresti sa organizezi un eveniment aici este bine sa te hotarasti din timp si sa faci o rezervare.

Printre lucrurile foarte atractive care ne-au convins sa ne focusam pe Meadows se numara urmatoarele:

  • Are o locatie foarte buna. Se afla chiar in parcul Herastrau, pe soseaua Kiseleff numarul 32, ceea ce inseamna acces facil pentru oricine.
  • Are un site simplu, unde se pot face rezervari pentru fiecare seara importanta din viata. Rezervarile se pot face direct pe site, intr-un sistem foarte simplu. De asemenea, site-ul este foarte bine gandit, oferind toate informatiile de care ar putea avea nevoie un client.
  • Are preparate delicioase, care arata incredibil. Este destinatia perfecta pentru cei care isi doresc sa manance bine. Preparatele arata incredibil, sunt gatite de bucatari cu experienta si sunt delicioase. Nu este unul dintre locurile ieftine ale Bucurestiului atunci cand vine vorba despre mancare, insa este cu siguranta unul dintre cele mai atractive din punct de vedere al gustului.
  • Este in natura. Meadows este gandit in asa fel incat sa se imbine perfect cu natura din jur. Terasa beneficiaza de o multime de elemente naturale iar vederea pe care o ofera este incredibila.
  • Are pareri foarte bune din partea celor care au fost deja aici si au organizat evenimente. Unul dintre criteriile importante pe baza carora trebuie sa alegi un restaurant pentru evenimente este feedbackul din partea altor clienti. Acest restaurant are unul dintre cele mai bune feedbackuri dintre restaurantele din Herastrau, iar acest lucru ofera incredre.

Cate ceva despre Herastrau

 

Parcul Herastrau este unul dintre cele mai bogate locuri din Bucuresti, atat din punct de vedere cultural si istoric, cat si din punct de vedere natural. Inca din anii 1800 lumea buna a Bucurestilor se plimba pe malul lacului Herastrau, urmand ca din secolul XIX, locul sa fie un adevarat loc de promenada. Initial, tot cadrul din jurul lacului era 100% natural, neamenajat, insa din 1936 a inceput amenajarea parcului, cu deschiderea catorva restaurante si cu infiintarea unor obiective turistice, precum Muzeul Satului.

Unul dintre primele restaurante din Herastrau au fost deschise chiar de catre nepotul marelui scriitor Ion Creanga, acesta fiind considerat unul dintre cei mai importanti arhitecti ai perioadei interbelice.

In cei peste 80 de ani de existenta, parcul a reusit sa acumuleze o vegetatie arbicola foarte bogata si de asemenea sa dezvolte cateva puncte atractive precum insula trandafirilor.

Din 1948 parcul a primit denumirea de Herastrau iar in anii ce au venit a devenit un adevarat punct de atractie pentru cei care isi doresc relaxare si odihna. Astazi, in parc se organizeaza foarte multe concerte si pot fi gasite teatre, zone destinate sporturilor, un hotel, terase si restaurante precum si numeroase variante de promenada.

Din 2017, denumirea parcului a devenit ” Regele Mihai”, in memoria ultimului rege al Romaniei.

Daca ajungi in Herastrau nu trebuie sa alegi neaparat un restaurant sau o terasa pentru evenimente. Te poti bucura de o multime de alte lucruri interesante, incepand cu plimbarile pe numeroasele alei si terminand cu admirarea lacului si a faunei cin acesta. In parc exista o multime de statui intersante, o gradina japoneza si evident, muzeul Satului, care este cu adevarat impresionant si merita vazut cel putin o data in viata.

 

Organizarea evenimentului perfect in Bucuresti este, asadar, posibila. Pe langa Herastrau exista si alte oaze de verdeata in capitala Romaniei care pun la dispozitia oamenilor restaurante si terase pentru organizarea unei nunti, a unui botez sau a unui eveniment business perfect. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te informezi din timp si sa te asiguri ca restaurantul pe care ai pus ochii este disponibil in data pe care ti-o doresti.