fbpx

Hellimed a implementat solutiile ERP CRM si Business Intelligence de la Senior Software

Hellimed este importator si distribuitor de aparatura si consumabile medicale si ofera servicii si echipamente de inalta performanta pentru cardiologie, terapie intensiva, cardiologie interventionala, neurologie, unituri ORL. Solutiile oferite de companie sunt utile in diagnosticarea timpurie si prevenirea bolilor de inima.

\”Am decis implementarea in firma Hellimed a sistemelor CRM, ERP si BI de la Senior Software pentru a putea gestiona mai bine activitatile, pentru a imbunatati relatiile cu clientii si pentru a avea acces mai rapid la informatiile din companie.”, declara domnul Bogdan Ionascu, Sales Manager Hellimed

Implementarea unui sistem ERP integrat cu o solutie BI a fost necesara in primul rand pentru ca managerii isi doreau sa aiba acces la informatii si raportari financiare in timp real. Printre beneficiile obtinute de companie se numara si:

• Centralizarea tuturor informatiilor intr-o singura baza de date;
• Implementarea si urmarirea facila atat a fluxurilor de vanzare cat si a celor de achizitie;
• Urmarirea diferitelor tipuri de cheltuieli pe centre de cost;
• Trasabilitatea loturilor articolelor.

Clientii Hellimed se impart in doua categorii – farmacii si spitale – catre care compania adreseaza segmente diferite din portofoliul sau de produse, cu politici comerciale si fluxuri de vanzare distincte. In plus, asigura service, garantie si postgarantie pentru aparatura comercializata. In aceste conditii, era necesar si un sistem de gestiune a relatiilor cu cei peste 1200 de clienti si cu potentialii clienti, care sa permita urmarirea interactiunilor cu acestia in timpul si dupa finalizarea procesului de vanzare.

“Piata este din ce in ce mai complexa, iar vanzarile nu sunt un simplu serviciu singular ci o activitate multipla de servicii. Pentru a avea success in vanzari trebuie sa intelegi activitatile si solicitarile specifice clientului, fie ca te adresezi catre un client privat sau de stat. Nu conteaza ce vinzi, ci diferenta o face modul in care o faci. In urma implementarii CRM-ului ne vom centraliza informatiile despre vanzari, clienti, activitati si vom putea reactiona mai rapid la procesul de vanzare, imbunatatind astfel relatiile cu clientii. “, a mai declarat domnul Bogdan Ionascu.

Alte beneficii oferite de sistemul CRM companiei Hellimed sunt:
• Automatizarea si optimizarea procesului de ofertare pe fiecare canal de vanzare;
• Vizibilitatea crescuta asupra localizarii echipamentelor de valoare mare;
• Monitorizarea eficienta a activitatii de service.

Cu SeniorVisualBI, sistemul de raportare dezvoltat pe platforma Tableau Software, liderul mondial in vizualizarea datelor, managerii obtin acces in timp real la informatii vitale despre companie. Solutia BI poate fi utilizata cu minim de cunostinte tehnice si se remarca prin capacitatea sa de a facilita procesul decizional si de a oferi o vedere de ansamblu asupra activitatilor desfasurate, prin dashboard-uri interactive, rapoarte parametrizate, analize predictive si multe altele.

Infiintata in anul 1993 ca reprezentanta a firmei HELLIGE GmbH – Germania, Hellimed este distribuitor autorizat pentru: General Electric Healthcare – lider mondial in livrarea de solutii si servicii medicale de calitate superioara; Cordis – Johnson & Johnson; Biosense Webster – Johnson & Johnson; Otopront – Germania; Cortex – Germania.

Despre SeniorERP:
SeniorERP este cea mai noua platforma tehnologica pentru Distributie, Productie, Servicii si Retail:
• Primul ERP din Romania disponibil SaaS
• Primul ERP din Romania disponibil in Azure – solutia cloud de la Microsoft
• Primul ERP din Romania care a incorporat cea mai noua generatie de interfata, pentru a asigura simplitate in utilizare
• Primul ERP din Romania scris complet in tehnologia .NET 4.0 – care include WCF pentru comunicatie securizatain timp real prin internet si WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clientilor
• Primul ERP din Romania care a incorporat platforma de analiza a datelor Tableau Software – lider mondial in vizualizarea datelor

Despre Senior Software:
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvoltasi implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM.
Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows Server, Web Services si .NET Framework. Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Printre clientii Senior Software se numara:
Walmark Romania, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Akzo Nobel Coatings Romania, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenti, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, General Industry, Sentia, Dacia Plant, Gamacris Distributie, Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics, RIGK Romania, Cord Impex, Marcoser, Gero Tools, Dufa Tec, Fares Trading, Alutherm Group, Duraziv etc.