Helinick.ro iti dezvaluie misterele din spatele unui sistem securitate dedicat sigurantei oamenilor

In locurile publice, unde accesul oamenilor nu este in niciun fel restrictionat, acest lucru poate crea probleme de securitate. Mai ales in firmele mari, este foarte importanta crearea unei metode care sa aiba o evidenta a intrarilor si iesirilor, un control al acestora, iar cea mai buna solutie consta in instalarea de sisteme securitate si echipamente profesionale electronice dedicate sigurantei angajatilor.

O data cu digitalizarea, este mult mai simpla controlarea persoanelor care intra si care ies dintr-un loc printr-o modalitate electronica, decat umana, deoarece aceasta prima varianta este mult mai rapida si mai simplu de dirijat.

Informatii importante despre sistemele de securitate

De exemplu, princiapalele sisteme de securitate sunt recunoscute in plan national prin intermediul acestor sisteme de control acces.

Acestea sunt destul de cunoscute si nu au nevoie de multa descriere. Acestea fac ceea ce spune si numele, adica controleaza accesul -intrarile si iesirile – intr-un anumit loc si spatiu vizat.

Un prim element important al sistemelor electronice de control acces consta in elementul de identificare. Acesta poate fi implementat printr-o tehnologie ce tine cont de proximitate (identificarea prin radio frecventa, intalnita mai des ca RDIF -Radio Frequency IDentification), amprenta, recunoastere faciala sau au la baza biometria.

Chiar daca aceste elemente par mai degraba a provine dintr-un film S.F., acestea sunt totusi utilizate si in zilele noastre, sistemele de control acces pe baza de amprenta sau recunoastere faciala asigurand o securitate foarte ridicata.

Cu toate acestea, cel mai des tip de identificare este cel RFID, un sistem de control acces foarte sigur, al carui scop este de a citi datele de identificare de pe o cartela care trebuie pusa in proximitatea cititorului si astfel acesta va permite accesul persoanei in cladire.

Astfel un sistem de control al accesului permite parcurgerea unei cantitati mai mari de date intr-un timp mult mai scurt, asigurand o eficenta crescuta a procesului de selectie, lipsa cozilor si scaderea timpului de asteptare etc.

Pe langa permiterea accesului imediat al persoanelor autorizate, sistemul de control acces identifica fiecare persoana si realizeaza astfel o contorizare a persoanelor care intra si ies, putandu-se identifica fiecare individ si astfel exista o evidenta clara a activitatii fiecaruia.

Helinick.ro – De peste 27 de ani dedicati serviciilor dedicate sigurantei electronice si fizice

Cel mai bine pentru alegerea unui sistem de control acces consta in colaborarea cu profesionisti, care sunt in masura sa ofere raspunsuri clare si sa indentifice cele mai optime si inteligente solutii, in functie de cerintele clientului.

Pentru a face cea mai buna alegere, compania Helinick garanteaza rezolvarea problemelor de securitate si siguranta electronica a clientilor.

Specialistii Helinick, pe langa sustinerea clientilor si indrumarea lor, incearca sa previna problemele ce ar putea aparea in privinta sigurantei electronice si fizice si, in cazul existentei problemelor de securitate, sa actioneze in asa fel incat acestea sa fie eliminate.

Prin urmare, multiplele sisteme securitate sunt elemente electronice si practice care asigura un plus de siguranta, ofera eficienta si rapiditate in gestionarea departamentelor de logistica si de accesare a datelor, iar erorile rezultate dintr-o slaba organizare sunt eliminate complet.

Mai multe informatii poti accesa aici

Telefon: 0745 394 665