fbpx

Helinick ro – Descopera ofertele pentru proiectare sisteme de securitate electronice

Decizia de a apela la servicii de proiectare sisteme de securitate trebuie sa fie responsabila si realizata intr-o maniera inteligenta.
Utilitatea instalarii programelor disponibile intr-un astfel de pachet este evidentiata prin eficientizarea activitatilor pentru orice tip de afacere.

Datorita experientei acumulate in peste 26 de ani de experienta, compania Helinick este lider national si una dintre cele mai increzatoare intreprinderi din Romania pentru servicii de proiectare sisteme de securitate.
Specialistii Helinick asigura solutii tehnice si competente care completeaza intreg necesarul de echipamente si sisteme menite sa eficientizeze activitatile si informatiile din orice intreprindere, companie sau firma.
Misiunea companiei Helinick consta in asigurarea celor mai bune produse si servicii, iar rezultatul este oglindit intocmai in pozitia de lider detasat fata de orice alte societati specializate in sisteme de siguranta si securitate.

Programe alternative pentru proiectarea sistemelor de securitate electronica
In cazul in care nu sunteti familiarizati cu gama de sisteme de securitate electronice proiectate de Helinick, va recomandam:
Sistemul de detectie-efractie – Facilitati extinse cu o rata scazuta de alarme false. Asigura solutii complexe in confruntarea cu numeroase tipuri de pericole potentiale. De la detectarea tentativelor de efractie si pana la transmisia evenimentelor catre dispecerat, control acces si supraveghere video, astfel de sisteme electronice au devenit o necesitate in casele si companiile tot mai multor romani;

Sisteme de control acces – Sunt folosite in special de catre marile companii care doresc sa gestioneze mai bine accesul si securitatea cladirilor in care isi desfasoara activitatea;
Sistem pontaj electronic – Determina cele mai eficiente proceduri de proiectare pentru sistemele de securitate. Helinick vine cu aceasta solutie pentru angajatorii care doresc sa optimizeze costurile prin gestionarea timpului angajatilor.

Sistemele de ticketing – Sunt folosite pe stadioane, mijloace de transport in comun, sali de concerte, facilitand gestiunea fluxului de persoane;
Sisteme electronice anti-furt (EAS) – Integreaza sisteme precum numaratorul de persoane, anti-efractie, control acces si supraveghere video. Un astfel de sistem de securitate va duce la minimizarea pierderilor, in special din magazine;
Sisteme detectie perimetrala – Prin folosirea unor tehnologii comerciale si militare s-a dorit ca proiectara unor astfel de sisteme de securitate sa acopere cerintele impuse de cele mai diverse aplicatii de inalta securitate. Astfel de sisteme ofera o analiza detaliata a factorilor de risc care ar putea aduce la aparitia breselor de securitate in orice perimetru;
Sistemele de televiziune cu circuit inchis proiectate de Helinick au o flexibilitate marita in ceea ce priveste stocarea, transmisia, monitorizarea si analiza continutului video.

Helinick – Date de contact
Pe langa aceste sisteme de securitate electronice, pe www.helinick.ro gasiti sisteme de sonorizare si adresare publica. Pentru toate acestea compania ofera asistenta completa.
Mai multe detalii aflati la numarul de telefon 021 404 44 44 sau la adresa de email [email protected]
Compania are deschise mai multe reprezentante in tara, iar in caz de servicii de mentenanta o echipa se va deplasa la adresa dumneavoastra din orice regiune a tarii.