HEDI HOKA A LANSAT CARTEA “IUBESC SA FIU FEMEIE – GHIDUL FEMEII DE NOTA 10”

28 noiembrie 2014

Cartea sa de debut a fost primita cu entuziasm de catre public, impunandu-se rapid in topul preferintelor cititorilor. Dr. Hedi Hoka i-a cucerit pe toti prin sinceritatea si caldura sa, oferind autografe celor prezenti la eveniment.

Dr. Hedi Hoka are peste zece ani de experienta in consiliere psihologica (psiholog specializat in dezvoltare personala) si coaching, fiind membra a Colegiului Psihologilor din Romania, a Society for Coaching Psychology din Marea Britanie, a International Leadership Association din S.U.A. si a Mindfulness Association din Marea Britanie. Este ambasador TEDxCluj si Jamie Oliver, Food Revolution. Este si autoarea primului CD mindfulness din Romania ”Relaxeaza-te”, din colectia ”Health and Science”, CD vandut in peste zece mii de exemplare.

Inscriindu-se in scopul nobil declarat, acela de a aduce stiintele comportamentale si descoperirile neuropsihologiei mai aproape de oameni, cartea se vrea a fi un ghid pe care fiecare femeie din Romania trebuie sa il aiba, pentru a depasi probleme si piedici ridicate de haosul cotidian. Pentru ca este foarte important sa avem grija de mintea noastra, “Iubesc sa fiu femeie – Ghidul femeii de nota 10” contine exercitii validate, recomandate de Dr. Hedi Hoka.

“Iubesc sa fiu femeie - Ghidul femeii de nota 10” se distinge prin faptul ca abordeaza subiecte tabu intr-un limbaj usor de inteles si practic, in acelasi timp beneficiind de extinsa experienta in consiliere psihologica a autoarei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram