Health and Beauty Show Cluj

Într-o perioadă în care factorii externi, poluarea și stresul zilnic ne afectează sănătatea, acest eveniment vine în întâmpinarea dumneavoastră cu soluții la problemele cu care se confruntă corpul vostru.
Între 12-14 aprilie 2013 la Iulius Mall aflăm de la companiile care expun o gamă variată de servicii și produse cum ne menținem în formă, sănătoși și cel mai important, cum prevenim efectele activității zilnice asupra organismului. Producători de produse naturiste, clinici de înfrumusețare și remodelare corporală, produse bio, centre spa vă așteaptă timp de trei zile cu sfaturi din partea medicilor și specialiștilor personalizate pentru dumneavoastră.
În același timp, conceptul promovează o mișcare, o mentalitate conform căreia sănătatea fizică și cea emoțională joacă rolul unei fundații solide pentru frumusețe. Restul arhitecturii și decorului variază și se pliază pe caracter, completând și colorând atât imaginea cât și viața unei persoane.
Vizitând acest eveniment nu trebuie să ratați minievenimentele organizate pentru public: workshop-uri, seminarii, prezentări de modă, cursuri de aerobic etc, programul complet fiind disponibil pe site-ul evenimentului.